Hotell Heden, BW Signature Collection

Personligt hotell i centrala Göteborg

Bo bra på trivsamma Hotell Heden, BW Signature Collection, som ligger i den centrala Göteborgsstadsdelen med samma namn. Promenadavstånd till såväl Liseberg som centrum. Hotellet är byggt kring tre vackra innergårdar med 179 rum fördelade på två våningar. Här finns även en konferensavdelning med sex lokaler i olika storlekar.

Hotell Heden, BW Signature Collection är en oas mitt i storstadsvimlet beläget vid Hedens lummigaste hörn.


Hotellets rum

Hotellets bekväma hotellrum är mysiga och praktiskt inredda. Du kan välja bland fem rumstyper, flera har bäddsoffa eller väggsäng, perfekt för familjen.


Bistro, innergårdar och wellness

Hotellets bistro serverar både middag, lunch och frukost. Frukosten ingår för dig som bor på hotellet. Sommartid kan du njuta av hotellets hela tre innegårdar som enbart är öppna för hotellets gäster och erbjuder en trivsam oas mitt i stan. Vill du träna eller basta under din vistelse får du kostnadsfritt använda hotellets gym och bastu.


Konferens

Hotellet erbjuder sex stycken konferenslokaler för dig som vill hålla ditt möte i centrala Göteborg. Här kan ni hålla alltifrån mindre möten till möten för upp till 60 personer.


Att göra i Göteborg

Hotell Heden, BW Signature Collection är en perfekt utgångspunkt för många populära platser i Göteborg. Du har gångavstånd till både Ullevi, Liseberg och Scandinavium samt fantastiska Haga eller någon av Göteborgs andra charmiga stadsdelar.


Har du en stund över kan du strosa ned till Trädgårdsföreningen, en mysig park med ett stort vackert växthus, en promenad på under 10 minuter.


Kanske vill du även besöka de charmiga kvarteren inom Vallgraven där små personliga butiker samsas med caféer, restauranger och barer? Även detta område ligger inom gångavstånd från hotellet. Fråga gärna någon i personalen efter deras smultronställe som är värt att uppleva.

Kundbetyg: 4,3/5 (975 omdömen)
Hotell Heden, BW Signature Collection

Sten Sturegatan 1, 411 39 Göteborg

Telefon: +46 31 7738400

E-post: reception@hotellheden.se

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast food

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Hotell Heden

Middag i Bistron

Njut av läcker mat och uppfriskande drycker i hotellets bekväma bistro.


Öppet: mån – lör 15 -23


På söndagar erbjuder receptionen lättare rätter och förfriskningar.

Restaurant Hotell Heden

Lunch

Dagens lunch serveras måndag – fredag och det kommer nya rätter dagligen. Det finns alltid minst ett vegetarisk alternativ.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Barn upp till 12 år bor till en kostnad om 250 SEK tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur tillåtet på utvalda rum, kostnad 300 SEK. Kontakta hotellet för att säkerställa tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna på hotellets innergårdar.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

I anslutning till hotellet finns 27 parkeringsplatser. Dessa gäller i mån av plats och går inte att förboka. Biljett finns att köpa i receptionen till en kostnad av 225 kr/dygn (2023). Parkeringsplatserna är obevakade och ligger utomhus.


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Gym
 • Reception öppen 24 timmar
 • Konferenslokaler
 • Ismaskin
 • Utomhusparkering
Exterior Hotell Heden

Tre innergårdar

Hotellets tre innergårdar finns till för hotellgästerna. På en av innegårdarna finns hängmatta, på en annan finns härliga relaxstolar. Innergårdarna hålls öppna under sommarsäsong och vid lämpligt väder. Husdjur som är med på din resa får inte vistas på innergårdarna.

Relax Hotell Heden

Bastur

Hotellet har både ångbastu och torrbastu. 


Då bastun är unisex tar du med fördel med dig egna badkläder och byter om på ditt rum. Badrock och tofflor finns att hyra från receptionen för 75 SEK. Stora och små handdukar finns att låna i bastun.


Utrymmet är öppet varje dag, kontakta receptionen för aktuella öppettider, tidsbokning och för att värma upp bastun.Gym Hotell Heden

Gym

Hotellets gym erbjuder träningsutrustning för både kondition, styrka och funktionell träning. Fritt inträde för hotellets gäster. Åldersgräns 18 år

Möten & Konferens

179

Hotellrum

6

Mötesrum

60

Biosittning

Hotell Heden, BW Signature Collection tillhandahåller sex möteslokaler för olika typer av konferenser och möten. Dessutom kan du njuta av hotellets grönskande innergårdar för pauser och återhämtning.


Här kan du skräddarsy konferensen utifrån dina behov med såväl måltider, sittning, teknik etc. Hotellet har även samarbetspartners för aktiviteter i samband med mötet.

Konferensbokning

E-post: bokning@hotellheden.se

Telefon: 031 773 84 00

 • Hönö

  Number of personsMax 60 gäster
  Area70 m2

  Hotellets största mötesrum med plats upp för 60 deltagare. Fönster från golv till tak ger ett härligt ljusinsläpp.

 • Styrsö

  Number of personsMax 60 gäster
  Area65 m2

  Ett större rum med fönster längs ena långsidan. Lokalen passar för medelstora möten med kapacitet på upp till 60 personer.

 • Vrångö

  Number of personsMax 20 gäster
  Area26 m2

  Det största av hotellets minsta mötesrum har möjlighet för flexibel inredning.

Varför BW Signature Collection?

Fyrstjärniga designhotell med unika inredningskoncept. Inspirerande boende i ett citynära läge.