Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Park City Solna

Information

Nattentré: Vid ankomst efter att huvudingången till Solna Centrum har stängt, vänligen använd entrén på Centralvägen 16. Ring på dörrklockan till höger om snurrdörren för att bli insläppt.

Bekvämt hotell i Solna Centrum, Stockholm

Välkommen till Best Western Plus Park City Solna som bjuder på strålande utsikt, modernt inredda rum och en stor konferensvåning. Hotellets läge i Solna Centrum gör det perfekt för både affärsresa och för dig som vill ta del av det livliga utbudet av butiker och restauranger. Med närheten till kollektivtrafik är det enkelt att utforska Stockholms många sevärdheter.

Bo i något av hotellets 256 rum och sviter, varav många har en härlig utsikt över Solna och Stockholm. Alla rum är inredda med bekväma sängar, trägolv, stora fönster och möjlighet att göra kaffe och te.  


Restaurang, bar, gym och bastu

Hotellets restaurang Flamingo står öppen för både frukost, lunch och middag. Här serveras en lunchbuffé dagtid och middag framåt kvällen. En generös frukostbuffé ingår i priset för dig som bor på hotellet. I lobbybaren Aperitivo kan du avnjuta enklare rätter, panini eller något gott i glaset i en bekväm och avslappnad miljö. Här finns även en uteservering som är öppen under årets varmare månader.


På 14:e våningen erbjuder gymmet och bastun en spektakulär utsikt över Stockholm under träningspasset och bastubadet.


Mötesrum för affärsevenemang och sociala tillställningar

Hotellet har 14 välutrustade mötesrum i olika storlekar, utmärkt för både konferenser, privata evenemang och affärsmöten.  


Att göra i Solna och Stockholm

Hotellets läge i Solna Centrum gör att du har både butiker och restauranger utanför dörren. Här kan du även nyttja kollektivtrafik i form av tunnelbana, bussar och tvärbana för att upptäcka fler delar av Solna och Stockholm.


Ska du på konsert på Friends Arena är hotellets läge helt perfekt, likaså om du vill besöka en av Sveriges största gallerior - Mall of Scandinavia. Ska du besöka Solna Business Park är det bara ett par stopp med tvärbanan. I Solna kan du ta en avkopplande promenad i vackra Hagaparken eller besöka Ulriksdals slott.

Kundevurderinger: 4,0/5 (57 anmeldelser)
Best Western Plus Park City Solna

Hotellgatan 11, 17125 Solna

Telefon: +46 8 4709100

E-post: hotelsolna@parkcity.se

På historisk fotbollsmark

Hotellet ligger nära den numera nedlagda Råsunda-stadion, och fotbollen har stark förankring i Solna. En gång i tiden ägdes hotellet av Svenska fotbollsförbundet, och på en del rum finns det fortfarande en plakett på dörren med info om en match och ett årtal som Sverige spelade. Väl inne i rummet hittar man sedan en tavla med resultatet från matchen.

Velg rom

Mat og drikke

Restaurant BW Plus Park City Solna

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Frukost serveras i restaurang Flamingo

Restaurant BW Plus Park City Solna

Restaurang Flamingo

Hotellrestaurangen Flamingo håller öppet för alla dagens måltider, från frukost till middag. På kvällen kan du välja något gott från en à la carte-meny.

Bar BW Plus Park City Solna

Aperitivo Bar

I den italienskinspirerade lobbybaren Aperitivo kan du njuta av läckra snacks, varma rätter och något gott i glaset, från eftermiddagen till sent på kvällen.


På sommaren är Aperitivo Bars trevliga utomhusterrass öppen på första våningen.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med två betalande vuxna i befintlig möblering. Kom ihåg att alltid inkludera barnet när du gör din bokning.


Kjæledyr

Husdjur välkomna till en kostnad om 300 SEK per vistelse.


Svensk Miljöbas

Hotellet är miljömärkt med Svensk Miljöbas, vilket betyder att det kan uppvisa ett strukturerat, dokumenterat och fungerande miljöarbete.


Parkering

Parkering i garage 250 SEK per natt.


Øvrige tjenester

  • Restaurang
  • Lounge/bar
  • Gym
  • Reception öppen 24 timmar
  • Parkering vid hotellet
Gym BW Plus Park City Solna

Gym på 14:e våningen

Gymmet på våning 14 erbjuder gäster en spektakulär utsikt över Stockholm medan de tränar. Här finns utrustning för både konditions- och styrketräning.

Sauna BW Plus Park City Solna

Bastu på våning 14

Vila dina ögon på den vackra utsikten över Stockholms omgivningar medan du låter kroppen koppla av i bastuvärmen i bastun på 14:e våningen.

Møte & konferanse

256

Hotellrom

14

Møterom

120

Teater

Hotellet har 14 flexibla mötesrum, varav det största rymmer upp till 120 gäster. Alla rum är utrustade med toppmodern audiovisuell utrustning och konferenstillbehör. Hotellets dedikerade mötes- och evenemangskoordinator samt personal finns tillhands för att ge dina gäster specialanpassad catering för ett minnesvärt evenemang.

Konferansebooking

E-post: meeting.solna@parkcity.se

Telefon:

  • Meeting room 5 & 6

    Number of personsMaks 120 gjester
    Area60+39 m2

    Dessa rum går att slå ihop eller ha separat. I ena rummet ryms 70 personer, i det andra 50. Slår man ihop dem får hela 120 personer i biosittning plats.

  • Meeting room 4

    Number of personsMaks 85 gjester
    Area104 m2

    Det största enskilda rummet rymmer upp till 85 personer i biosittning.

  • Meeting room 7

    Number of personsMaks 70 gjester
    Area67 m2

    Här ryms upp till 70 personer i biosittning.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står för det där lilla extra. Fyrstjärniga, modernt utrustade hotell med god design i bra lägen, ofta i större städer.