Best Western Plus Park City Hammarby Sjöstad

Trivsamt hotell i Hammarby Sjöstad nära Globen i Stockholm

På Best Western Plus Park City Hammarby Sjöstad kan du njuta av utsikten då byggnaden sträcker sig över de omgivande husen. Här bor du bra i något av de 178 rummen. Hotellet har fem mötesrum med modern teknik samt en restaurang med bland annat burgare och grillat.

Best Western Plus Park City Hammarby Sjöstad har totalt 178 rum och sviter i varierande storlekar. Gemensamt för rummen är att de har trägolv, stora fönster och sköna sängar. Bor du på någon av de högre våningarna belönas du med en fantastisk utsikt över Stockholm och Hammarbybacken.


Restaurang

Hotellets restaurang serverar allt från frukostbuffé till à la carte-middag. Här kan du njuta av en burgare eller något från grillen, under säsong kanske med fördel på hotellets uteservering?  


Konferens

Vill du hålla ett möte erbjuder hotellet fem möteslokaler, varav vissa går att kombinera för att göra ytan större om så önskas. Konferensen kan kombineras med teamaktiviteter, något som hotellet kan hjälpa er med. Varför inte kombinera konferensen men skidåkning i Hammarbybacken?


Att göra i Stockholm och Hammarby

Hotellet ligger i lugna Hammarby Sjöstad men du har hela staden inom nära räckhåll. Ericsson Globe och Tele2 Arena ligger cirka tre km från hotellet. Hammarbybacken ligger 200 meter bort, här kan du åka skidor på vintern, och besöka äventyrsparken med klätterpark och mountain coaster under de mildare årstiderna.


Närheten till Hammarby sjö och Sickla kanal är perfekt för att hoppa på färjan till många av stadens välkända sevärdheter. Åk till Djurgården för att besöka det världsberömda ABBA The Museum, Skansen och Gröna Lund. Om du vill shoppa ligger trendiga Södermalm med sina vintagebutiker och livliga restauranger bara en kostnadsfri båtresa bort.

Kundbetyg: 4,0/5 (161 omdömen)
Best Western Plus Park City Hammarby Sjöstad

Midskeppsgatan 6, 12066 Stockholm

Telefon: +46 8 505 070 00

E-post: hotelhammarby@parkcity.se

Guestroom not juniorsuite superior king BW Hammarby Sjostad

Konst á la 2010

Konsten tar stor plats på Best Western Plus Park City Hammarby Sjöstad. Här finns en samling med verk från 410 olika konstnärer - svenska eller i Sverige verksamma. Verken har valts ut bland konstnärer som var i livet år 2010, det år som konsten köptes in och hotellet färdigställdes. Samtliga rum på hotellet representeras av två konstnärer, vilket gör att varje rum är unikt. Variationen bland konstverken samt deras skapare är stor. Här finns verk i palettens alla skalor och i allt från olja, blyerts och akvarell till fotografi.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast BW Hammarby Sjostad

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Hammarby Sjostad

Restaurang

Välkommen till hotellets restaurang, som lagom till middagsdags serverar läckra måltider och drycker i en avslappad miljö. Vill du bara koppla av med en drink gör du det i restaurangens barområde.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med två betalande vuxna i befintlig möblering. Kom ihåg att alltid inkludera barnet när du gör din bokning.


Husdjur

Husdjur välkomna till en kostnad om 300 SEK per var tredje dag och per husdjur...


Svensk Miljöbas

Hotellet är miljömärkt med Svensk Miljöbas, vilket betyder att det kan uppvisa ett strukturerat, dokumenterat och fungerande miljöarbete.


Parkering

Parkering i garage 250 SEK.


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Reception öppen 24 timmar
 • Wifi / fiber
 • Konferenslokaler
 • Parkering vid hotellet

Möten & Konferens

178

Hotellrum

5

Mötesrum

52

Biosittning

Hotellet har fem flexibla och modernt utrustade konferensrum som passar både små och medelstora möten. Lokalerna har fönster som sträcker sig från golv till tak.


Hotellets mötes- och evenemangspersonal hjälper dig att planera varje detalj av evenemanget, däribland teamaktiviteter på platser i närheten av hotellet. Exempelvis skidåkning i Hammarbybacken eller kajakpaddling i Sicklasjön.

Konferensbokning

E-post: Reservations.hammarby@parkcity.se

Telefon: +46 8 5050 7333

 • Meeting room 2 & 3

  Number of personsMax 52 gäster
  Area26 m2

  Mötesrum 2 och 3 är lika stora och har samma kapacitet. Dessa rum går att kombinera och rymmer då upp till 52 personer. Med fönster från golv till tak finns här gott om dagsljus.

 • Meeting room 4 & 5

  Number of personsMax 50 gäster
  Area24-26 m2

  Mötesrum 4 och 5 är nästan lika stora och har samma kapacitet vad gäller sittningar. Dessa rum går att kombinera och rymmer då upp till 50 personer. Här finns gott om dagsljus då fönstren går från golv till tak.

 • Meeting room 1

  Number of personsMax 16 gäster
  Area21 m2

  Hotellets minsta mötesrum har ett bord med styrelsesittning för upp till 16 personer. Perfekt för möten med ledningsgruppen eller teamet. Fönster från golv till tak.

Varför Best Western Plus?

Plusset står för det där lilla extra. Fyrstjärniga, modernt utrustade hotell med god design i bra lägen, ofta i större städer.