Best Western Hotel River C

Trivsamt hotell vid Klarälven i Karlstad

Best Western Hotel River C är ett litet, personligt hotell med ett fantastiskt läge vid Klarälvens strand, men ändå mitt i Karlstad med gångavstånd till stadens utbud samt Sandgrund Lars Lerin och Värmlands Museum. Hotellet är granne med kongress- och konferensanläggningen Karlstad CCC. Oavsett om du är på affärsresa eller på besök, kommer du att trivas.

Intill Klarälvens glittrande vatten ligger Best Western Hotel River C, som erbjuder 49 rum, var och ett elegant inrett med utsikt över Klarälven eller kanalen. Här finns alltifrån enklare dubbelrum till juniorsviter eller studios med pentry, perfekta för dig som vill bo lite längre.


Restaurang och bar

Hotellets restaurang står öppen för dig som vill äta en god middag. Här serveras vällagad klassisk mat, med rena smaker. I lobbybaren kan du njuta av din favoritdryck.


Möten hos grannen

Hotellets granne Karlstad CCC är en av Nordens största och modernaste kongress-, kultur- och konferensanläggningar. Här finns 18 konferensrum i varierande storlek och anläggningen har kapacitet att ta emot över 1600 personer.  


Att göra i närområdet

Utforska det bästa av Karlstad med hotellet som bas. Från cykelturer längs Klarälvens stränder till upptäcktsfärder i stadens kulturella arv – Best Western Hotel River C är det perfekta utgångsläget för ditt besök i Karlstad. Hotellet ligger ett stenkast från centrala Karlstad med shopping och nöjesliv. Inom gångavstånd hittar du även konstgalleriet Sandgrund Lars Lerin och Värmlands Museum. För friluftsälskare rekommenderas ett besök i stadsparken Mariebergsskogen eller Alsters Herrgård.

Kundbetyg: 4,0/5 (11 omdömen)
Best Western Hotel River C

Tage Erlandergatan 10, 652 20 Karlstad

Telefon: +46 54 222220

E-post: info@riverc.se

Restaurant BW River C Hotel

En hyllning till Värmland

På Best Western Hotel River C är man stolt över sitt Karlstad och Värmland och låter det återspeglas i inredningen i lobbyn. Som en hyllning till de värmländska skogarna och den vackra Klarälven har man lyft in tall och mossa i inredningen, samt vackra bilder på landskapet.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Area BW River C Hotel

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet.  Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant

C Restaurang & Bar

C Restaurang & Bar serverar klassiskt lagad mat både till lunch och middag. Restaurangen lämpar sig utmärkt för slutna sällskap som vill arrangera fest, AW, bröllop, konferenslunch/middag eller liknande.

Här finns även utrustning för att hålla presentationer. Kontakta hotellet för mer info.


Öppettider

måndag – lördag 11 – 21

söndag 11 -15

Lobby BW River C Hotel

Lobbybar

I lobbybaren kan du njuta av god kopp kaffe, ett glas kall cava eller något av hotellets utvalda viner.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med två betalande vuxna i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur tillåtet till en kostnad om 250 SEK.


Svanen

Hotellet är miljömärkt med Svanen, vilket betyder att det uppfyller ambitiösa miljökrav.


Parkering

Utomhusparkering, cirka 100 meter från hotellet. Avgift 140 SEK per dygn.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Lounge/bar
  • Wifi / fiber
  • Utomhusparkering

Samarbete med närliggande gym

Hotellet har inget eget gym, men samarbetar med Actic träningscenter som ligger bara ett par kvarter bort. Som gäst på hotellet har du fri tillgång till Actics anläggning, men först hämtar du upp en voucher i receptionen på hotellet.

walking

Fina stråk för promenad och löpning

Låna gåstavar i receptionen och ge dig ut på en härlig promenad i den vackra omgivningen. Längs älven finns fina promenadstråk med parkområden och hela fem broar som tar dig över till andra sidan och tillbaka.

Möten & Konferens

Hotellet erbjuder inga egna konferens- och möteslokaler men man kan hyra hela hotellet till privata arrangemang så som födelsedagsfester, högtider eller företagsevent. Läget intill konferens- och kongressanläggningen Karlstad CCC skapar möjligheter att hålla mötet där och bo på Best Western Hotel River C.

    Varför Best Western?

    Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.