Best Western ToRVEhallerne

Härligt hotell i gastronomiskt multihus

Best Western ToRVEhallerne är ett spännande modernt multihus i hjärtat av Vejle – bara två minuters promenad från Vejle Station. Huset innehåller ett stort exklusivt loungeområde med ginbar, tre olika restauranger samt en mötes- och konferensavdelning.

Charmiga Best Western Hotel ToRVEhallerne i Vejle erbjuder 74 rum i hela 6 olika rumskategorier. Stilen är modern och internationell. I alla rum finns det mycket bekväma sängar eftersom hotellet anser att en bra dag börjar med en bra nattsömn.


Gym

Som gäst på Best Western Hotel ToRVEhallerne i Vejle kan du träna helt gratis på gymmet Lido Fitness som ligger bara 300 meter från hotellet. Lido Fitness har ett stort gymområde på mer än 900 kvm.


Tre restauranger

I ToRVEhallerne finns goda möjligheter till ett flertal gastronomiska upplevelser. På hotellet finns 3 restauranger. Oasia serverar lyxig sushi, japas, sashimi och wok, medan Jacobsen lockar med danska klassiker. Slutligen finns även den sydeuropeiska restaurangen Bistecca med italienskt kök som lockar med en mängd specialiteter och biffar.


Megalounge

I hjärtat av ToRVEhallerne hittar du en megalounge – en 600 kvm stor lounge med glastak mot himlen och 14 meter till tak. Lokalen är inredd med vackra bord och mjuka läderklädda möbler. GINBAR i megaloungen erbjuder fantastiska cocktails, kallt fatöl eller ett glas gott vin.


Konferenser

Hotellet har 14 mötes- och konferenslokaler, varav det största har plats för 450 personer.

Kundbetyg: 4,1/5 (1 229 omdömen)
Best Western ToRVEhallerne

Fiskergade 2-8, 7100 Vejle

Telefon: +45 79427910

E-post: info@torvehallerne.dk

BW Hotel Torvehallerne ginbar

Mer än 100 olika sorters gin

I GINBAR i megaloungen hittar du ett stort urval av goda drycker. Mer än 100 olika sorters gin från världens alla hörn, 100 olika sorters Cask Strength-whisky från The Scotch Malt Whisky Society, 30 olika sorters öl och mycket annat kan avnjutas i en trevlig inramning. Baren är öppen alla dagar i veckan.

Välj rum

Mat & Dryck

BW Hotel Torvehallerne Oasia Sushi amp Wok

Oasia - sushi & wok

Ett spännande kök med fokus på de bästa och hyperfärska råvarorna som sätts samman i unika smakkombinationer. Våra erfarna sushikockar fixar allt från nylagad lyxsushi till varma snacks och läckra wokrätter.

Bistecca - italiensk bistro og steakhouse

Menyn är italienskinspirerad med fantastiska pastarätter gjorda på färsk spaghetti, biffar av hängmörad ryggbiff med italienskinspirerade tillbehör och förstås våra pizzor bakade med stolthet och surdeg från Brød By Vanilla.

Jacobsen restaurant

Jacobsen – Dansk Spisehus & Take away

Inspirationen till maten hos Jacobsen kommer från det danska köket – med hjälp av Frk. Jensens kokböcker – med en ny twist som tar kokkonsten till det nya årtusendet. Hotellet kallar det ”beroendeframkallande dansk mat med attityd”.

BW Hotel Torvehallerne Breakfast Restaurant

Bästa starten på dagen

Frukostbuffén är tillgänglig från kl. 7.00 till 10.00 mot en extra kostnad på 125 DKK per dag och person. Kontakta receptionen för att boka.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Upp till 2 gratis barn per 2 vuxna.


Husdjur

Husdjur är tillåtna i utvalda rum mot en extra avgift på 250 DKK per natt.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Under hotellet finns en avgiftsbelagd parkeringskällare. Här finns även möjlighet att ladda en elbil.


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Lounge/bar
 • Värdeskåp
 • Konferenslokaler
 • Bankettlokaler
 • Reception öppen 24 timmar
 • Kemtvätt
 • Parkering vid hotellet

Möten & Konferens

74

Hotellrum

14

Mötesrum

400

Biosittning

Hotellet har många års erfarenhet av att arrangera möten, konferenser, mässor och kongresser. AV-utrustning, ljus, ljud och scenteknik är i toppklass och i samband med konferenser och event kan man få hjälp av en tekniker. Översikt över lokalerna kan ses här.

  Varför Best Western?

  Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.