Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Hebron

Komfort och elegans mitt i Köpenhamn

Elegant och stilrent hotell i hjärtat av vackra Köpenhamn där det både erbjuds romantiska och kulturella paketlösningar samt möjlighet till företagsbokningar och mötesrum. Hotellet sjuder av nostalgi och dämpad lyx där komfort alltid står i centrum.

Hotellet är elegant och lyxigt. Läder, trä och mjuka jordtoner återkommer genom det vackra hotellet, där alla rum är rymliga. Atmosfären är elegant och enkel. De varma färgerna skapar lugn och ro och rummen är den perfekta ramen för en avkopplande vistelse.


Blommande innergård

I allrummet ligger frukostrestaurangen men frukosten kan även intas i hotellets populära innergård. Innergården är endast till för hotellets gäster och är vackert inredd med fina blommor och växter.


Lounge med internationell atmosfär

Inomhus finns den trevliga och stämningsfulla loungen med internationell atmosfär som bjuder in till fina samtal och minnesvärda stunder. Dryck kan beställas i receptionen.


Kaffe to-go – på cykel?

Den serviceinriktade personalen hjälper naturligtvis gästerna att hitta lokala restauranger efter önskemål och att hyra cyklar. Är du på väg ut kan du även beställa en kaffe to-go.


Mötesrum i avkopplande atmosfär

Affärsresande är också hjärtligt välkomna till hotellet, som erbjuder flera bra mötesrum i avkopplande atmosfär. Hotellet erbjuder även företagsavtal och man kan till och med hyra en lokal för en dag om man behöver ett tillfälligt kontor.


3 minuter från centralstationen

Hotellets läge är unikt med bara 3 minuters promenad från centralstationen och tunnelbanan samt 5–10 minuters promenad till Tivoli och Strøget. För gäster i bil finns det parkering på Helgolandsgade som betalas med app.

Kundevurderinger: 4,6/5 (1.433 anmeldelser)
Best Western Hotel Hebron

Helgolandsgade 4, 1653 Köpenhamn

Telefon: +45 33316906

E-mail: info@hebron.dk

BW Hebron deluxe two single

Cradle to Cradle-certifikat

Hotel Hebron är Green Key-certifierat och det första i Europa som fått nya, 100 % ekologiska och hållbara mattor i ofärgad ull. Dessutom är mattorna Cradle to Cradle-certifierade, vilket bland annat betyder att de är tillverkade uteslutande med vindkraft samt att det säkerställts att inga olagliga ämnen har använts i tillverkningsprocessen.

Vælg værelse

Mad og drikke

BW Hebron restaurant

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av fräscha råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

BW Hebron outdoor lounge

Palmträdgård och lounge

Hotellet döljer en riktig pärla – en charmig innergård. Den trevliga lilla oasen är endast till för hotellets gäster, som både kan njuta av frukosten eller en varm eller kall dryck här ute. Om vädret inte tillåter en stund på innergården kan man i stället umgås i hotellets charmiga och sofistikerade loungeområde.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:30

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Barn upp till 5 år bor kostnadsfritt tillsammans med en vuxen.


Kæledyr

Husdjur är tillåtna mot en avgift på 200 kr för hela vistelsen.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet samarbetar med ett parkeringshus i närheten. Man behöver bara prata med receptionen och registrera bilen innan man parkerar. Priset är 350,- danska kronor för 24 timmar. Det finns även offentliga parkeringsplatser på Helgolandsgade. Där betalar man direkt i parkeringsautomaten eller via en app. Det finns även laddstationer offentligt tillgängliga på gatan.


Andre ydelser

 • Frukostbuffé ingår
 • Baggagerum
 • Värdeskåp
 • Skrivare tillgänglig
 • Pakettjänst
 • Konferenslokaler
 • Lounge/bar
 • Biljettförsäljning teater
 • Tillgänglighetsanpassade faciliteter
 • Ismaskin
 • Wifi / fiber
 • Kemtvätt
 • Reception öppen 24 timmar

Møder og konference

99

Hotelværelser

7

Mødelokale

50

Bio opstilling

Med det centrala läget är hotellets mötesrum eftertraktade. Hotellets professionella team är redo att se till att alla tillställningar blir en succé.

 • Konferensrum 1

  Number of personsMax 8 gæster
  Area21 m2

  Trevligt mindre mötesrum.

 • Konferensrum 2

  Number of personsMax 20 gæster
  Area35 m2

  Rymliga möteslokaler på 35 kvadratmeter med många möjligheter.

 • Konferensrum 3

  Number of personsMax 30 gæster
  Area60 m2

  Stor och rymlig möteslokal.

Hvorfor Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.