icon

Best Western Hotel Hebron

BW Hebron Suite

Komfort och elegans mitt i Köpenhamn

Elegant och stilrent hotell i hjärtat av vackra Köpenhamn där det både erbjuds romantiska och kulturella paketlösningar samt möjlighet till företagsbokningar och mötesrum. Hotellet sjuder av nostalgi och dämpad lyx där komfort alltid står i centrum.

Hotellet är elegant och lyxigt. Läder, trä och mjuka jordtoner återkommer genom det vackra hotellet, där alla rum är rymliga. Atmosfären är elegant och enkel. De varma färgerna skapar lugn och ro och rummen är den perfekta ramen för en avkopplande vistelse.


Blommande innergård

I allrummet ligger frukostrestaurangen men frukosten kan även intas i hotellets populära innergård. Innergården är endast till för hotellets gäster och är vackert inredd med fina blommor och växter.


Lounge med internationell atmosfär

Inomhus finns den trevliga och stämningsfulla loungen med internationell atmosfär som bjuder in till fina samtal och minnesvärda stunder. Dryck kan beställas i receptionen.


Kaffe to-go – på cykel?

Den serviceinriktade personalen hjälper naturligtvis gästerna att hitta lokala restauranger efter önskemål och att hyra cyklar. Är du på väg ut kan du även beställa en kaffe to-go.


Mötesrum i avkopplande atmosfär

Affärsresande är också hjärtligt välkomna till hotellet, som erbjuder flera bra mötesrum i avkopplande atmosfär. Hotellet erbjuder även företagsavtal och man kan till och med hyra en lokal för en dag om man behöver ett tillfälligt kontor.


3 minuter från centralstationen

Hotellets läge är unikt med bara 3 minuters promenad från centralstationen och tunnelbanan samt 5–10 minuters promenad till Tivoli och Strøget. För gäster i bil finns det parkering på Helgolandsgade som betalas med app.

Kundbetyg: 4,6/5 (1 448 omdömen)
Best Western Hotel Hebron

Helgolandsgade 4, 1653 Copenhagen

Telefon: +45 33316906

E-post: info@hebron.dk

icon
BW Hebron deluxe two single

Cradle to Cradle-certifikat

Hotel Hebron är Green Key-certifierat och det första i Europa som fått nya, 100 % ekologiska och hållbara mattor i ofärgad ull. Dessutom är mattorna Cradle to Cradle-certifierade, vilket bland annat betyder att de är tillverkade uteslutande med vindkraft samt att det säkerställts att inga olagliga ämnen har använts i tillverkningsprocessen.

Välj rum

Mat & Dryck

BW Hebron restaurant

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

BW Hebron outdoor lounge

Palmträdgård och lounge

Hotellet döljer en riktig pärla – en charmig innergård. Den trevliga lilla oasen är endast till för hotellets gäster, som både kan njuta av frukosten eller en varm eller kall dryck här ute. Om vädret inte tillåter en stund på innergården kan man i stället umgås i hotellets charmiga och sofistikerade loungeområde.


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:30

Utcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

Barn upp till 5 år bor kostnadsfritt tillsammans med en vuxen.


icon
Husdjur

Husdjur är tillåtna mot en avgift på 150 kr för hela vistelsen.


icon
Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


icon
Parkering

Hotellet samarbetar med ett parkeringshus i närheten. Man behöver bara prata med receptionen och registrera bilen innan man parkerar. Priset är 285:- danska kronor för 24 timmar. Det finns även offentliga parkeringsplatser på Helgolandsgade. Där betalar man direkt i parkeringsautomaten eller via en app. Det finns även laddstationer offentligt tillgängliga på gatan.


Övriga tjänster

 • Frukostbuffé ingår
 • Baggagerum
 • Värdeskåp
 • Skrivare tillgänglig
 • Pakettjänst
 • Konferenslokaler
 • Lounge/bar
 • Biljettförsäljning teater
 • Tillgänglighetsanpassade faciliteter
 • Ismaskin
 • Wifi / fiber
 • Kemtvätt

Möten & Konferens

icon

99

Hotellrum

icon

7

Mötesrum

icon

50

Biosittning

Med det centrala läget är hotellets mötesrum eftertraktade. Hotellets professionella team är redo att se till att alla tillställningar blir en succé.

Konferensbokning

E-post: info@hebron.dk

Telefon: 0045 33 31 69 06

 • Meeting Room

  Konferensrum 1

  iconMax 8 gäster
  icon21 m2

  Trevligt mindre mötesrum.

 • Konferensrum 2

  iconMax 20 gäster
  icon35 m2

  Rymliga möteslokaler på 35 kvadratmeter med många möjligheter.

 • kursus lokale

  Konferensrum 3

  iconMax 30 gäster
  icon60 m2

  Stor och rymlig möteslokal.

icon

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.