Best Western Hotel Hillerød

Ät gott och sov grönt på hållbart hotell

I hjärtat av Nordsjälland ligger staden Hillerød, där stadsliv och natur ligger sida vid sida. På det miljömedvetna Best Western Hotel Hillerød är rummen anpassade efter gästernas behov, och här kan du till och med ta med dig hunden. På hotellets restaurang Krydderiet serveras utsökt mat tillagad med lokala råvaror och serverad med ett leende.

Hållbara ambitioner

Som Green Key-certifierat hotell strävar Best Western Hotel Hillerød efter att skydda miljön. Den gröna nyckeln ”Green Key” är turistbranschens internationella miljömärkning. Hotellet arbetar målmedvetet för att minska sin miljöpåverkan inom flera områden – allt från energibesparing och källsortering till ekologiska råvaror.


Flera rumskategorier

Hotellet har totalt 111 rum och 2 juniorsviter fördelade på tre våningar, där funktionalitet och kvalitet står i fokus. Rummen är inredda på olika sätt och är anpassade efter gästernas behov, oavsett om det är en affärsresa eller familjesemester. Vissa rum har antingen balkong eller utgång till en terrass. I några av rummen finns också, mot en liten extra avgift, plats för familjens fyrbenta medlem.


Örtagård och restaurang

Hotellets populära restaurang Krydderiet har en imponerande örtagård, precis utanför restaurangen. Örterna används flitigt i menyn, som präglas av professionell ambition, gastronomisk kreativitet och kulinariska upplevelser. Köket är främst skandinaviskt och råvarorna lokala.


Mötesrum och konferenslokaler

Hotellet har lokaler för det mesta, både möten, föreläsningar och anställningsintervjuer. I hotellets största lokal, Café Glas, kan upp till 75 personer vistas.


Magnifikt läge

Mitt emellan stad och natur ligger hotellet, precis intill den populära arenan ”Royal Stage” som anordnar sport- och kulturevenemang. Gästerna kan enkelt ta en kort promenad till det imponerande tidigare kungliga slottet, Frederiksborgs slott, och den tillhörande slottsträdgården. Området präglas av mysigt stadsliv och imponerande natur, med bland annat nationalparken, Kongernes Nordsjælland.

Kundbetyg: 4,2/5 (1 001 omdömen)
Best Western Hotel Hillerød

Milnersvej 41, 3400 Hillerød

Telefon: +45 48240800

E-post: hotel@hotelhillerod.dk

Nära till UNESCO:s världsarv

Hotellet ligger i hjärtat av det nya och det gamla, där natur och stad möts. I omgivningarna finns maffiga skogar, kungliga slott och stolta jakttraditioner. Den mysiga staden Hillerød lockar med shopping, sjöar och sportmöjligheter. I den kringliggande nationalparken finns parforcejaktområdet, som finns med på UNESCO:s världsarvslista.

Välj rum

Mat & Dryck

BW Hillerod restaurant

Populärt matställe med lokala råvaror

Restaurang Krydderiet är tillgänglig för alla besökare och är ett populärt matställe i området. Restaurangen sätter en ära i att presentera de bästa råvarorna på ett dekorativt och inbjudande sätt. Restaurangen använder egenodlade örter och lokala råvaror. Beroende på säsong plockas jordgubbar på bondens fält samt växter och svampar i de närliggande skogarna.

BW Hillerod breakfast restaurant

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis i befintlig möblering tillsammans med två betalande vuxna.


Husdjur

Husdjur tillåts i vissa rum mot en avgift.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Det finns gratis parkering precis framför hotellet på hotellets egen parkering. På parkeringen finns också två laddstolpar för elbilar. En avgift tas ut för att använda dessa.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Reception öppen 24 timmar
  • Sen utcheckning tillgänglig
  • Fri parkering
  • Utomhusparkering

En aktiv vistelse

Hillerød är en stad omgiven av skog, så det finns gott om möjligheter till en hälsosam och aktiv vistelse. Det är en fristad där du kan samla tankarna och ta hand om kropp och själ. Ta med cykeln. Det finns flera cykel- och mountainbikeleder.

Möten & Konferens

113

Hotellrum

4

Mötesrum

75

Biosittning

Hotellet har flera olika lokaler för möten. I hotellets största lokal, Café Glas, är möjligheterna nästintill oändliga och bara fantasin sätter gränser. Hotellet har också en klassisk konferenslokal och två sviter, som ofta bokas för möten, föreläsningar, anställningsintervjuer m.m.

    Varför Best Western?

    Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.