Hotel Randers, BW Premier Collection

Information

Hotellet kommer att bli bokningsbart inom kort.

Historiskt och sofistikerat hotell centralt beläget i Randers

Hotel Randers har ett lugnt läge i Torvegade i hjärtat av den gamla köpstaden Randers, där det legat sedan hästmarknadens dagar. Den trevliga gågatan och många av Östjyllands sevärdheter ligger inom kort avstånd, och det finns en bekväm bussförbindelse till Århus flygplats.

Hotellet byggdes 1856 och är en tidlös pärla med totalt 84 rum, varav flera exklusiva och antika. Här kan gästerna se fram emot en avslappnad miljö präglad av historisk charm. Alla rum renoverades omsorgsfullt under 2016.


Restaurang och bar Restaurangen på Hotel Randers, BW Premier Collection erbjuder en härlig matupplevelse i mysig miljö. Köket serverar både klassiska och moderna rätter, med fokus på säsongens färska råvaror, vilket återspeglas i brasseriets meny. Här kan du se fram emot en trevlig kväll, med god mat och trevlig service. Börja med en cocktail i Hornsleth Loungebar, som har plats för 30 gäster och har inretts av konstnären Kristian Von Hornsleth. Här hålls då och då öl- och vinprovningar, spännande musikevenemang och mycket mer.  


Möten och konferens

Hotellet har en lång tradition av att arrangera möten och konferenser och har en kapacitet för upp till 100 personer. De ljusa och rymliga rummen är utrustade med all nödvändig teknisk utrustning och hotellpersonalen är redo att ge praktisk hjälp.  


Kunglig renovering

Hotel Randers byggdes 1856 och genomgick en omfattande renovering 2016 i samarbete med Novel Cabinet Makers och Baumann Boe-Whitehorn, en känd kunglig byggnadsinspektör som också restaurerade det kungliga Frederik VIII:s palats på Amalienborg. Renoveringen omfattade alla 84 rum med respekt för de historiska detaljerna. Resultatet är en interiör som präglas av sofistikerad estetik och en avslappnad atmosfär.  


Aktiviteter i området

Den bekväma läge mitt i Randers gör det lätt för hotellets gäster att nå många spännande sevärdheter på Östjylland. Ta med familjen och njut av en tropisk resa till Randers Regnskog, eller prova de vilda rutschkanorna i Djurs Sommerland. Eller varför inte besöka Elvis hem, Graceland, på Memphis Mansion? Om du är mer för natur och golf finns det även goda möjligheter att svinga klubban på Randers Golfklubb eller Mariagerfjord Golfklubb.

Kundbetyg: 4,0/5 (1 omdömen)
Hotel Randers, BW Premier Collection

Torvegade 11, 8900 Randers

Telefon: +45 8642 3422

E-post: hr@hotel-randers.dk

Välj rum

Mat & Dryck

Brasserie Mathisen

På mysiga Brasserie Mathisen värderas både god mat och service högt. Här möts du av en varierad meny bestående av smakrika rätter Man använder gärna säsongens färska råvaror och rätterna skapas med utgångspunkt i både traditionellt och modernt kök.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakta hotellet för mer information.


Husdjur

Husdjur tillåtna på begäran. Tillägg kan tillkomma.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Parkering mot avgift. Tillgång till laddningsuttag för elbilar.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Lounge/bar
  • Gym
  • Reception öppen 24 timmar
  • Sen utcheckning tillgänglig
  • Värdeskåp
  • Skoputsmaskin
  • Wifi / fiber
  • Utomhusparkering

Möten & Konferens

84

Hotellrum

6

Mötesrum

100

Biosittning

Hotellet har en lång tradition av att organisera möten och kurser och har en kapacitet för upp till 100 personer. De ljusa och rymliga lokalerna är inredda med modern utrustning och hotellpersonalen är alltid redo att ge praktisk hjälp.

Konferensbokning

E-post: hr@hotel-randers.dk

Telefon: +45 86 42 34 22

    Varför BW Premier Collection?

    Exklusiva boutiquehotell med minst fyra stjärnor. Förstklassig service och design samt utökade bekvämligheter.