Hotell Friends Arena

Planerar du ett besök till Friends Arena för en fotbollsmatch, konsert eller något annat spännande evenemang? Här guidar vi dig till våra alternativ för hotell vid Friends Arena, så att du kan njuta av ditt evenemang med bekvämligheten av korta avstånd.

Hotell Stockholm Friends Arena

Att hitta rätt hotell nära Friends Arena kan göra din resa till Stockholm ännu mer minnesvärd. Vare sig du är här för att heja på ditt favoritfotbollslag, uppleva en livekonsert eller delta i ett företagsevenemang, finns det ett hotellalternativ som möter dina behov. Boka ditt hotell idag för att säkra din plats nära platsen där det händer!

Best Western erbjuder flera utmärkta val som passar alla typer av besökare, från affärsresenärer till familjer och soloäventyrare:

Hotell nära Friends Arena

Fördelar med att välja ett hotell nära Friends Arena

Friends Arena, Sveriges största och mest dynamiska multiarena, ligger i Solna och är en central punkt för underhållning av hög klass. Friends Arena läge bredvid Mall of Scandinavia ger en perfekt kombination av underhållning och shopping. Efter en dag eller kväll på arenan kan besökarna enkelt ta sig till köpcentrumet för en mängd shoppingalternativ, restauranger och fritidsaktiviteter. Att välja ett hotell nära Friends Arena innebär att du kan njuta av bekvämligheten att snabbt och enkelt nå dina evenemang, utan bekymmer om långa transporter. Det gör din upplevelse smidigare och mer avkopplande. Best Western erbjuder några av de bästa övernattningsmöjligheterna i Solna, perfekt placerade för både affärs- och nöjesresor.

Utforska mer än bara evenemangen

När du väljer att bo på ett hotell nära Stockholm och Friends Arena, öppnar du upp dörren till mer än bara evenemang. Utforska vackra Stockholm med dess muséer, historiska platser, restauranger och barer. Din vistelse vid Friends Arena gör att du befinner dig en kort väg från alla stora attraktioner som Stockholm har att erbjuda, vilket gör din resa både spännande och bekväm.

Läs mer om vad Stockholm har att erbjuda här!

Varför Välja ett Hotell nära Friends Arena?

Friends Arena, belägen i Solna, strax utanför Stockholm, är Sveriges största täckta multiarena och en pulserande plats för stora sportevenemang och konserter i världsklass. Genom att välja ett Hotell nära Friends Arena säkerställer du inte bara bekvämlighet utan även en smidig upplevelse. Slipp långa resvägar och dyra sista minuten-transporter – en kort promenad eller en snabb kollektivtrafikresa tar dig direkt till arenans händelser.

Boka ditt hotell nära Friends Arena idag!

Frågor och Svar - Hotell nära Friends Arena