Hundvänliga hotell Stockholm

Utforska Stockholm med din fyrbenta vän! Ta med hunden och checka in på ett av våra hundvänliga hotell i Stockholm. Med cirka 20 hotell att välja mellan finns det något som passar alla – mitt i smeten eller en bit utanför staden.

Bo på hotell med hund i Stockholm

Ta med hunden under din nästa Stockholmsweekend! Över hälften av våra hotell i Stockholm är hundvänliga och välkomnar gladeligen din fyrbenta vän. Ladda upp för äventyr med din hund genom att njuta av en hotellfrukost, som självklart ingår på alla våra hotell i Sverige.

Vissa av våra hundvänliga hotell i Stockholm har ett begränsat antal rum som de har öppna för hundar. I de flesta fall i Stockholm tillkommer det en extra kostnad för dig som vill bo på hotell med hund. Denna info hittar du på hotellets bokningssida under sektionen "Bra att veta". Informera alltid hotellet att du tar med hund när du bokar rummet.

Se en lista över våra hundvänliga hotell i Stockholm nedan. Läs mer om hotellets djurpolicy direkt på deras bokningssida.

Hundvänliga hotell Stockholm

Stockholms innerstad: City/Norrmalm

Stockholms innerstad: City/Norrmalm

När ni checkar in på detta trevliga cityhotell får din hund ett VID-kit (Very Important Dog).

Best Western Kom Hotel Stockholm
Stockholms innerstad: Södermalm

Stockholms innerstad: Södermalm

Utforska hundvänliga Vitabergsparken, fika på Nytorget eller promenera längs Hammarbykanalen.

NOFO Hotel, WorldHotels Crafted
Stockholms innerstad: Östermalm

Stockholms innerstad: Östermalm

Upptäck hundvänliga Humlegården, fika på caféer runt Stureplan eller slå er ner på hotellets uteservering där hundar är välkomna.

Hotel Kung Carl, WorldHotels Crafted
Stockholms innerstad: Östermalm

Stockholms innerstad: Östermalm

Njut av hundvänliga promenader längs Strandvägen, fika på caféer med uteserveringar och utforska vackra Djurgården.

Hotel Esplanade, BW Signature Collection
Stockholms innerstad: Kungsholmen

Stockholms innerstad: Kungsholmen

Upptäck hundvänliga promenadstråk längs Norr Mälarstrand och besök caféer nära Fridhemsplan för en trevlig paus med din fyrbenta vän.

Aiden by Best Western Stockholm City
Arlanda

Arlanda

Ska du ut och resa med hunden och ta en tidig flight? Bo bekvämt nära Arlanda flygplats, med gratis transfer till terminalen.

Aiden by Best Western Stockholm Arlanda
Bromma

Bromma

På rummet möts ni av ett välkomstkit med matskålar, hundgodis och bajspåsar. Hundar är tillåtna i restaurangen (hänvisad plats).

Best Western Plus Sthlm Bromma
Danderyd

Danderyd

I Danderyd är du nära vacker natur och det finns flera platser där din hund kan leka fritt, till exempel hundrastgården i Rinkebyskogen.

Best Western Hotel Danderyd
Hammarby Sjöstad

Hammarby Sjöstad

Upptäck mysiga Hammarby Sjöstad och promenera längs bryggorna från Sickla kanal till Lugnets terrass. Det finns gräs för hunden och en brygga att njuta av utsikten från.

Best Western Plus Park City Hammarby Sjöstad
Segeltorp

Segeltorp

Här har hundarna en egen avdelning att hänga på i restaurangen. På rummet finns hundsäng, vattenskål och karamell.

Best Western Plus Kungens Kurva
Solna

Solna

Vid ankomst får alla hundar ett VID-paket med en överraskning. Hotellet ligger ett stenkast från Hagaparken, med trevliga promenadstråk.

Hotel Giò, BW Signature Collection
Solna

Solna

Förutom hotellets hundrum är din hund också välkommen i lobbyn, restaurangen Gallo Nero och på takterrassen (men inte i poolen).

The Winery Hotel, WorldHotels Crafted
Solna

Solna

Hotellet ligger ett stenkast från Skytteholmsfältets hundrastgård där din fyrbenta vän kan leka fritt.

Best Western Plus Park City Solna
Solna

Solna

Beläget precis vid gränsen mellan Solna och Sundbyberg, kan du utforska båda områdenas mysiga kvarter med hundvänliga promenadstråk och caféer.

Best Western Solna Business Park
Solna

Solna

Upptäck trevliga Solna med många mysiga caféer och restauranger att besöka. I närheten av hotellet ligger också Skytteholmsfältets hundrastgård.

Aiden by Best Western Stockholm Solna
Södertälje

Södertälje

Södertälje erbjuder långa promenadstråk, elljusspår, parker, skogar och hundrastgårdar, såsom Badparkens Hundrastgård ett stenkast från hotellet.

Best Western Plus Skogshöjd
Upplands Väsby

Upplands Väsby

Hotellet har flera hundvänliga rum och vid incheck ingår ett litet dog-kit samt matskål på rummet. Utanför hotellet finns ett stort utbud av promenadstråk.

Ten Hotel, BW Signature Collection
Älvsjö

Älvsjö

Utforska hundvänliga promenadstråk längs Långsjön eller besök caféer som välkomnar hundar, såsom Herrängens Gård.

Sure Hotel by Best Western, Stockholm Älvsjö
Älvsjö

Älvsjö

Besök en av Älvsjös gröna parker, såsom Långbro park, eller hoppa på pendeltåget så är ni i city på endast 10 minuter.

Best Western Royal Star Hotel
Åkersberga

Åkersberga

Med hotellet som bas har ni nära till Åkersbergas fantastiska vandringsleder och badstränder, såsom Svinninge hundbad.

Best Western Hotel Åkersberga

Fler hundvänliga hotell i hela Skandinavien hittar du här

Hundvänliga aktiviteter och utflykter i Stockholm

  • Hundparken i Vasaparken En av Stockholms mest populära hundparker där hundar kan springa lösa och leka med andra hundar i en säker och inhägnad miljö, samtidigt som ägare kan njuta av parkens omgivningar.

  • Djurgården Utforska vackra promenadstigar och grönområden med din hund; Djurgården har också flera hundvänliga kaféer och restauranger där ni kan ta en paus tillsammans.

  • Hagaparken En stor park med mycket utrymme för promenader och picknick med din hund, samt vackra vyer över Brunnsviken och kungliga Hagaparken, perfekt för hela familjen.

  • Hundbad vid Långholmen En strand där hundar är välkomna att bada och leka i vattnet, perfekt för varma sommardagar när din hund behöver svalka sig och ha roligt.

  • Nackareservatet Ett stort naturreservat med många vandringsleder och sjöar där du och din hund kan utforska skog och mark tillsammans, och njuta av naturens skönhet.

  • Humlegården En central park perfekt för en lugn promenad med din fyrbenta vän, med många träd och grönområden att utforska, mitt i stadens hjärta.

  • Rålambshovsparken En stor park med gott om plats för promenader och aktiviteter med din hund, och nära till vattnet för en uppfriskande paus, idealisk för aktiva dagar.

Frågor och svar - hundvänliga hotell Stockholm

20% rabatt i sommar

Beachen, staden, skogen, fjällen och evighetsfrukosten. Nu är sommaren framför oss och du får 20% när du bokar minst två nätter på något av våra 191 olika hotell över hela Skandinavien. Hinner du med alla?

Läs mer

Få mer inspiration