Hotell Solna

Best Western har 6 hotell i Solna, utmärkta för både affärsresenären, konferensen och nöjesresan. En härlig frukost ingår alltid när du bor på ett av våra hotell i Solna.

Hotell i Solna

Solna har utmärkta kommunikationer till Stockholm city och många andra delar av Stockholmsregionen. För affärsresenärer erbjuder Solna närhet till många stora företag och organisationer som har sina kontor i Solna. Att välja ett hotell i Solna betyder också att du har enkel tillgång till konferensfaciliteter och mötesrum, vilket gör det enkelt att planera och genomföra affärsmöten eller evenemang.

Våra hotell i Solna

Nära Friends Arena och Mall of Scandinavia

I Solna ligger även Friends Arena, Sveriges största arena för sport och musikevenemang. Ett hotell i Solna placerar dig bara en kort promenad eller kollektivtrafikresa från spektakulära konserter, fotbollsmatcher och andra storslagna evenemang. Intill arenan hittar du Mall of Scandinavia, ett av Skandinaviens största shoppingcenter, där du kan njuta av en mängd butiker, restauranger och fritidsaktiviteter.

Kunglig glans i Hagaparken och Ulriksdal

I Solna ligger flera vackra grönområden som Hagaparken och Ulriksdal, båda med kunglig glans. I Haga slott bor Kronprinsessan Victoria med sin familj. Slottet är ej tillgängligt för besökare, det är däremot de magnifika koppartälten samt Hagaparkens natur och stigar som som är perfelkta för promenader, jogging och avkoppling i naturen. I Ulriksdal kan du besöka slottsträdgården som är öppen för besökare. Här finns även ett café och en handelsträdgård.

Muséer och kultur

För kultursugna erbjuder Solna tillgång till flera museer och kulturella institutioner, till exempel Fjärilshuset Haga Ocean och Filmstaden i Råsunda. Detta gör Solna till en attraktiv plats för de som vill utforska mer än bara Stockholms innerstad.

Frågor & Svar Hotell i Solna