icon

Aiden by Best Western Stockholm Arlanda Airport

Arlanda Lobby

Miljömedvetet flygplatshotell vid Arlanda

Bo på ett hotell som är både högteknologiskt, lekfullt och miljömedvetet – på samma gång. Aiden by Best Western Stockholm Arlanda Airport bjuder inte bara sina gäster på kaffe och te, här finns ett uppskattat spelområde, stilren inredning och smarta lösningar både för människa och miljö.

I närheten av Arlanda flygplats hittar du detta välkomnande hotell. Det första som möter dig är den solfjäderformade byggnaden med sina avlånga flyglar. Hotellet har 140 rum i olika storlekar, alla i modern design med trägolv och tv där du kan streama från egna enheter.


Stilen på hotellet följer Aidens manér, det är enkelt och lekfullt med ljusa färger med noga utvalda kontraster.


Aiden är högteknologiskt och du kan därför självklart checka in dig själv med hotellets digitala incheckningsautomater. Mat kan beställas med ett knapptryck. Föredrar du det personliga mötet finns alltid Aiden-värdar på plats för att hjälpa dig.


Det är i loungen det händer

Vid ankomst kliver du rakt in i den rymliga lobbyn, ett inglasat rum som rymmer hotellets reception, lounge, restaurang och bar, med en takhöjd närmare nio meter. Här bjuds gästerna på kaffe och te.


I loungen hittar du både bar restaurang. Här finns fåtöljer för avkoppling, höga och låga bord, soffa och storbilds- tv. Den öppna spisens varma sken bidrar till hotellets atmosfär. I loungen hittar du även spelområdet där du kan roa dig med bland annat shuffleboard eller dart.


Miljöfokus

Hotellet är ett av Arlandas mest miljömedvetna. Uppvärmning sker med hjälp av bergvärme och solenergi. Hotellet har möjlighet att justera sin uppvärmning baserat på beläggning, vilket innebär att rummet automatiskt släcks ned när du lämnar det.


Service point och shop

På varje våning i hotellet finns en service point där du som bor på hotellet kan hämta kaffe, låna strykjärn och strykbräda, hämta en extra handduk med mera. I hotellets shop hittar du små nödvändigheter såsom hygienartiklar, snacks och godis.


Smidiga kommunikationer till Stockholm och Uppsala

Från Arlanda tar du dig enkelt till Stockholm med Arlanda Express (tåg), flygbuss, taxi eller pendeltåg. Till Uppsala går det bussar och pendeltåg, samt givetvis taxi.


Vill du tillbringa eftermiddagen på golfbanan hittar du Arlandastads golfbana intill hotellet.

Kundbetyg: 4,3/5 (72 omdömen)
Aiden by Best Western Stockholm Arlanda Airport

Lindberghs gata 10, 195 61 Arlandastad

Telefon: +46 8 59120050

icon

Välj rum

Mat & Dryck

Generic Breakfast picture

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Med konceptet Best Breakfast får du blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Barn upp till 12 år bor till en kostnad om 200 SEK tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


icon
Husdjur

Husdjur tillåtna på förfrågan, kostnad 400 sek.


icon
Parkering

Hotellet erbjuder gratis parkering för hotellgäster. I samband med minst en övernattning erbjuds långtidsparkering för 449 sek/vecka. Gratis transfer till och från Arlanda flygplats.


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Kontinental frukost ingår
 • Bastu
 • Reception öppen 24 timmar
 • Wifi / fiber
 • Fri parkering
 • Utomhusparkering
Arlanda Lobby

Gratis transfer till terminalen

Du tar dig snabbt och enkelt till och från Stockholm Arlanda Airport med hotellet kostnadsfria transferbuss som tar cirka 6 minuter. Bussen går mellan kl 03.00-01.10 veckans alla dagar.

Bussen stannar vid:

- Terminal 4, busshållplats 13

- Terminal 2 & 3, busshållplats 8


Bussen går två gånger per timme:

- Från hotellet xx.00 & xx.30

- Från Arlanda xx.10 & xx.40

Möten & Konferens

Hotellet erbjuder ett mötesrum för upp till åtta personer. En uppskattad aktivitet i samband med konferens på hotellet är golf, då det finns en golfbana precis intill hotellet.

  icon

  Varför Aiden?

  Modernt och nytänkande med ett integrerat hållbarhetstänk. En generation prisvärda hotell där medvetna val, smarta digitala lösningar och strategiskt läge är i fokus.