icon

Aiden by Best Western Stockholm City

Meeting Room

Modernt cityhotell för den medvetna resenären

Bo på mysiga Kungsholmen i Stockholms innerstad. Du bor på en lugn gata, med närhet till stadens utbud av shopping, restauranger och aktiviteter. Här möts du av modern design, en stor lounge med spel samt högteknologiska lösningar.

Kliv in på Best Western Aiden Stockholm City och du möts av skandinavisk stil med ljusa nyanser och lekfulla kontraster i färgsättningen. Här hittar du hotellrum i olika storlekar, allt från små rum utan fönster till rum med plats för upp till fem personer.


Att bo på ett Aiden-hotell innebär att du bor på ett högteknologiskt och användarvänligt hotell där du exempelvis kan streama direkt från egna enheter eller checka in dig själv. Har du frågor eller behöver hjälp kan du alltid vända dig till någon av Aiden-värdarna på plats eller hotellets hologram-receptionist.


Lounge med spel, restaurang och bar

I hotellets lounge kan du slå dig ned med något gott från baren. Släpp fram din lekfulla sida i spelområdet som bjuder på förströelser som dart, shuffleboard med mera. I loungen bjuds alla gäster på kaffe och te.


I loungeområdets öppna planlösning ligger också hotellets restaurang där du kan äta en god bit mat.


Service point och shop

På varje våning i hotellet finns en service point där du som bor på hotellet kan hämta kaffe, låna strykjärn och strykbräda, hämta en extra handduk med mera. I hotellets shop hittar du små nödvändigheter såsom hygienartiklar, snacks och godis.


Kungsholmen och Stockholm city

Kliv utanför dörren på hotellet och du har nära till shopping på Västermalmsgallerian. Här finns också tunnelbanestationen Fridhemsplan. Vill du promenera så har du vackra Norr Mälarstrand inom gångavstånd där du kan njuta av Stockholm från sin bästa sida och sedan komma fram till Stockholms Stadshus som är väl värt ett besök. Går du istället över St Eriksbron kommer du till området vid St Eriksplan där det vimlar av restauranger och barer. Vill du in till de centrala delarna av Stockholm kan du både promenera eller hoppa på en buss eller tunnelbana.

Kundbetyg: 4,5/5 (5 omdömen)
Aiden by Best Western Stockholm City

Alströmergatan 39, 11247 Stockholm

Telefon: +46 8 441 02 20

E-post: stockholm.city@aidenhotels.se

icon

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Area

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Barn upp till 12 år bor till en kostnad om 100 SEK tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


icon
Husdjur

Husdjur tillåtna på förfrågan, kostnad 400 sek.


icon
Parkering

Garage med direkt anslutning till hotellet, bokas i förväg. Kostnad 250 SEK. Max takhöjd är 180 cm.


Övriga tjänster

  Möten & Konferens

  Hotellet har ett konferensrum där ni kan mötas upp till 16 personer. Önskas fika eller mat, kontakta hotellet.

  • Meeting Room

   Mötesrum

   iconMax 16 gäster

   Ett ljust och luftigt konferensrum med plats för upp till 16 personer. Perfekt för styrelsemöten och mindre sammankomster.

  icon

  Varför Aiden?

  Modernt och nytänkande med ett integrerat hållbarhetstänk. En generation prisvärda hotell där medvetna val, smarta digitala lösningar och strategiskt läge är i fokus.