Best Western Hotel Karlaplan

Nyrenoverat hotell på Östermalm

Välkommen till ett charmigt och mysigt hotell på härliga Östermalm i Stockholm! Hotellet huserar i en historisk fastighet från 1914 och är nyrenoverat sedan februari 2024. Här njuter du av stillheten i en lugn del av Stockholm men har samtidigt nära till det mesta staden har att erbjuda.

Hotellrummen

På Best Western Hotel Karlaplan övernattar du i ett bekvämt rum där varje rum har platsbeställda möbler, speciellt anpassade för just det rummet. Rummen har modern inredning och sköna sängar. För dig som reser ensam finns enkelrum och är ni flera som reser finns både dubbelrum i olika storlekar och familjerum.


Frukostmatsal och innergård

Som gäst på detta hotell vaknar du alltid upp till en inbjudande och härlig frukostbuffé som serveras i hotellets frukostmatsal. Under vår- och sommarmånaderna kan du njuta av ett glas vin på den lummiga innergården, dessutom kan du avnjuta din frukost där. I lobbyn kan du också köpa varma och kalla drycker samt snacks.


Östermalm och Djurgården

Från hotellet har du nära till det bästa Östermalm har att erbjuda. Här kan du strosa i exklusiva bostadskvarter, besöka fina vintagebutiker och äta gott på såväl caféer som restauranger. Med en 20 minuters promenad tar du dig till vackra Djurgården som bjuder på massor av aktiviteter för hela familjen, till exempel Gröna Lund, Skansen, Liljevalchs och Nordiska museet.

Kundbetyg: 4,0/5 (1 265 omdömen)
Best Western Hotel Karlaplan

Skeppargatan 82, 114 59 Stockholm

Telefon: +46 8 31 32 20

E-post: info@hotelkarlaplan.se

Exterior BW Karlaplan

Frälsningsarméns före detta högkvarter

Best Western Hotel Karlaplan har inte alltid varit ett hotell. När byggnaden uppfördes år 1914 var det från början Frälsningsarméns högkvarter i Sverige och huset är idag kulturmärkt. Inför öppningen av hotellet 2005 renoverades interiören varsamt och en hel del charmiga detaljer från förra seklet bevarades.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast area BW Karlaplan

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor Best Western Hotel Karlaplan. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur ej tillåtet.


Svanen

Hotellet är miljömärkt med Svanen, vilket betyder att det uppfyller ambitiösa miljökrav.


Parkering

Hotellet erbjuder ingen egen parkering. Närmaste gatuparkering finns på Skeppargatan eller Valhallavägen. I gallerian Fältöversten finns ett parkeringsgarage.


Övriga tjänster

  • Tillgänglighetsanpassade faciliteter
  • Baggagerum
  • Affärscenter
  • Frukostbuffé ingår
  • Kemtvätt
  • Express-incheckning
  • Express-utcheckning
  • Lounge/bar
  • Värdeskåp
  • Skoputsmaskin

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.