Best Western Plus Grow Hotel

Designhotell med spännande restaurang

Välkommen till ett modernt hotell med stort fokus på design och hållbarhet! På Best Western Plus Grow Hotel bor du strax utanför centrala Stockholm i trevliga Solna Strand. Här myllrar det av restauranger och caféer och du behöver verkligen inte gå långt för att hitta en av de bästa – den ligger nämligen på själva hotellet.

Skandinavisk design

Rummen på hotellet är ljusa och moderna med fönster från golv till tak. Här finns såväl enkelrum för affärsresenären som större studios med pentry för dig som planerar en längre vistelse. Dessutom finns bekväma dubbelrum med sköna sängar som passar både dig som reser ensam och vill ha en extra stor säng och er som kommer tillsammans.


Restaurang och relaxavdelning

På hotellets restaurang Norobata bjuds du in till en värld av spännande smaker och tillagningsmetoder i form av nordisk kolgrill med influenser från Japan och Peru. Grundstenen i restaurangens koncept vilar på hållbarhet, vilket bland annat innebär att man använder råvaror med lång tillagningstid och förädlar överproduktion från odlare. Förutom en fantastisk restaurang erbjuder hotellet en relaxavdelning med gym och bastu som du som hotellgäst har gratis tillgång till.


Perfekt läge nära Stockholm

Best Western Plus Grow Hotel är beläget nordväst om Stockholm, precis på gränsen mellan Sundbyberg och Solna. I närområdet erbjuds både butiker och restauranger samt väldigt goda kommunikationer som tar dig till centrala Stockholm på 15 minuter. Du som hellre upptäcker Sundbyberg och Solna på cykel har möjlighet att låna en av hotellet gratis. I närområdet finns gott om vackra grönområden och sjöar att upptäcka samtidigt som du får frisk luft och motion på köpet.

Kundbetyg: 4,4/5 (2 300 omdömen)
Best Western Plus Grow Hotel

Landsvägen 30, 171 54 Solna

Telefon: +46 8 55760700

E-post: info@growhotel.se

King Standard

Exklusiv design av Note Design Studio

Interiören på Best Western Plus Grow Hotel har designats av svenska Note Design Studio som vunnit flertalet framstående priser. Designen utmärks framför allt av en receptionsdisk i tegelröd marmor, kopparlampor och persikofärgade möbler i lobbyn samt minimalistiskt inredda rum.

Välj rum

Mat & Dryck

BW Grow hotel frukost

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Plus Grow Hotel. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

BW Grow hotel frukostmatsal

Norobata

På restaurangen Norobata serveras grillade godsaker med smakinfluenser från Norden, Japan och Peru. Restaurangens namn betyder faktiskt just nordisk (no) och het kolgrill (robata). På Norobata handlar det om att uppleva nya smaker, gärna i interaktion med restaurangens kockar och servitörer.

BW Plus Grow hotel uteservering

Uteservering

Under sommarhalvåret öppnar hotellet upp sin trevliga uteservering som ligger i anslutning till restaurangen. Här kan du njuta av en välsmakande drink eller annat gott i glaset tillsammans med lättare mat och tilltugg.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur ej tillåtna.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Intill hotellet finns ett garage med 870 parkeringsplatser som ägs av Humlegården Fastigheter. Det är tyvärr inte möjligt att betala för parkeringen på hotellet.


Övriga tjänster

  • Frukost ingår
  • Frukostbuffé ingår
  • Lounge/bar
  • Reception öppen 24 timmar
  • Wifi / fiber
  • Parkering vid hotellet
Gym

Gym och bastu

I hotellets välutrustade gym finns ett stort utbud av maskiner, fria vikter, bänk, skivstång och andra redskap för ett lyckat styrketräningspass. Därtill finns konditionsmaskiner såsom löpband och roddmaskin. Återhämta dig gärna från träningen med ett avkopplande bastubad.

Möten & Konferens

Här erbjuds inga traditionella konferensrum men det går bra att boka någon av hotellets studios för mindre möten med uppemot fyra personer. Det går också bra att både jobba och ta ett informellt möte i hotellets lobby.

    Varför Best Western Plus?

    Plusset står för det där lilla extra. Fyrstjärniga, modernt utrustade hotell med god design i bra lägen, ofta i större städer.