Best Western Plus Park Airport Hotel

Familjeägt hotell vid Arlanda flygplats

Välkommen till Best Western Plus Park Airport Hotel – ett inbjudande och familjeägt hotell beläget precis intill Arlanda flygplats. Här kan du som ska ut och resa få en smidig start eller ett lugnt avslut på resan. Tack vare närheten till flygplatsen är det också ett perfekt hotell för internationella konferenser och möten.

Ombonade och trivsamma rum

Hotellet erbjuder 124 rum i olika kategorier för alla typer av resenärer – turister, par, barnfamiljer, konferensdeltagare och affärsresenärer. Rummen har en ombonad och varm känsla med textilier i en uppiggande lila ton.


Restaurang och konferenslokaler

Best Western Plus Park Airport Hotel har stort fokus på mat och dryck med lite extra kärlek för det franska köket. Hotellets restaurang serverar middag à la carte. Större grupper och konferensdeltagare kan även erbjudas lunch. Här kan du också avnjuta en tidig frukost redan från klockan 04.00. I loungen kan du dessutom luta dig tillbaka framför en sprakande brasa med en god bok och något gott i glaset. Loungen fungerar också utmärkt att jobba i eftersom varje bord har eget eluttag.


För konferenser och möten kan hotellet erbjuda fem välutrustade och flexibla lokaler med kapacitet upp till 125 deltagare. I kombination med närheten till Arlanda och den kostnadsfria transferbuss som hotellet erbjuder är detta en utmärkt plats för konferenser med deltagare som flyger in från andra delar av landet eller världen. 


Gratis transferbuss

På detta hotell erbjuds alla hotell- och konferensgäster gratis transfer till och från Arlanda flygplats – dygnet runt. Den går mellan hotellets entré till hållplats 16 vid terminal 4 och hållplats 7 och 8 vid terminal 2 och 3. Bussen avgår varje hel- och halvtimme förutom mellan klockan 23.45–04.00 då du behöver kontakta hotellets reception för upphämtning.


Arlanda – 30 minuter från Stockholm city

Att bo vid Arlanda flygplats är inte bara smidigt för flygresenärer utan även för dig som ska besöka Stockholm. Du tar dig enkelt och smidigt in till city på bara 18 minuter med tåget Arlanda express. Med bil tar det cirka en halvtimme. I närheten av flygplatsen finns en hel del golfbanor och andra naturnära aktiviteter att upptäcka.

Kundbetyg: 4,3/5 (1 756 omdömen)
Best Western Plus Park Airport Hotel

Bristagatan 16, 190 60 Arlandastad

Telefon: +46 859111100

E-post: info@parkairporthotel.se

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast BW Plus Park Airport Hotel

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Plus Park Hotell. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Plus Park Airport Hotel

Restaurang

Hotellets restaurang serverar middag med svenska och franska smaker tillsammans med väl utvald dryck. Råvarorna är till stor del lokalt producerade och ekologiska. För konferensdeltagare och större grupper går det även att förbeställa lunch.

Bar BW Plus Park Airport Hotel

Bar

Om du är sugen på en drink, ett glas vin, en öl eller något alkoholfritt som släcker törsten är du välkommen till hotellets bar som ligger i loungen. Här erbjuds en stämningsfull brasa och sköna loungemöbler att koppla av i.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur ej tillåtna.


Svanen

Hotellet är miljömärkt med Svanen, vilket betyder att det uppfyller ambitiösa miljökrav.


Parkering

Hotellet erbjuder gratis parkering för hotellgäster samt långtidsparkering för 449 sek/vecka. Gratis transfer till och från Arlanda flygplats.


Övriga tjänster

 • Reception öppen 24 timmar
 • Affärscenter
 • Frukostbuffé ingår
 • Kemtvätt
 • Wifi / fiber
 • Fri parkering
 • Ismaskin
 • Sen utcheckning tillgänglig
 • Lounge/bar
 • Utomhusparkering
 • Restaurang
 • Skoputsmaskin
Gym BW Plus Park Airport Hotel

Gym

I anslutning till en flygresa kan det vara extra skönt att få till ett träningspass. Därför erbjuder Best Western Plus Park Airport Hotel ett välutrustat gym som är öppet dygnet runt för hotellets gäster. Gymmet har konditions- och styrketräningsmaskiner från Träningsspecialisten.

Möten & Konferens

124

Hotellrum

5

Mötesrum

125

Biosittning

Hotellet erbjuder fem flexibla lokaler för möten och konferenser varav den största ligger på gångavstånd från hotellets huvudbyggnad. Tack vare det nära läget till Arlanda och gratis transport till och från flygplatsen är det mycket smidigt att hålla internationella konferenser på Best Western Plus Park Airport Hotel. 

Konferensbokning

E-post: info@parkairporthotel.se

Telefon: +46 8 591 111 00

 • Stora oktagonen

  Number of personsMax 125 gäster

  En rymlig och ljus lokal för stora konferenser och möten med många deltagare. Finns även möjlighet att använda overheadprojektor.

 • Gamla Stan

  Number of personsMax 56 gäster

  Gamla stan är en flexibel lokal som passar mellanstora möten och konferenser. Finns även möjlighet att använda overheadprojektor.

 • Skeppsbron

  Number of personsMax 40 gäster

  Skeppsbron passar för möten och konferenser mellan 20-40 personer. Finns även möjlighet att använda overheadprojektor.

Varför Best Western Plus?

Plusset står för det där lilla extra. Fyrstjärniga, modernt utrustade hotell med god design i bra lägen, ofta i större städer.