NOFO Hotel, WorldHotels Crafted

Designhotell med influenser från hela världen

Att bo på NOFO Hotel, WorldHotels Crafted är en unik upplevelse varje gång. Här möts du av charmig inredning och lite brokig interiör i en byggnad från 1780-talet. Med ett väldigt centralt läge på Södermalm i Stockholm har du dessutom alla förutsättningar att kunna njuta av det bästa huvudstaden har att erbjuda.

Fokus på design och komfort

Hotellet har 109 rum i olika storlekar och stilar. Vad sägs till exempel om ett rum med skandinavisk design som präglas av trä och retromönster eller kanske ett mer romantiskt inrett rum med influenser från Paris och Moulin Rouge? Eller kanske vill du känna på Brooklyns ruffiga material och industriella känsla? Här finns rum för varje tycke och smak med olika standard och bekvämligheter.


Vinbar och konferensmöjligheter

När du kommer till hotellet möts du av en charmig och stämningsfull vinbar som serverar mellanstora rätter med smaker från hela världens kök tillsammans med vin, öl, drinkar eller något alkoholfritt för dig som föredrar det. Under sommarmånaderna finns också en trevlig uteservering på den mysiga innergården.


För dig som letar efter konferenslokaler har hotellet tre flexibla mötesrum med kapacitet upp till 22 sittande deltagare och 30 vid mingel.


Södermalms hjärta

Hotellet ligger i ett område som i folkmun kallas för SOFO (”South of Folkungagatan”), vilket många menar är den bästa delen av Södermalm. Här kryllar det av mysiga butiker, hippa barer, spännande restauranger, parker och aktiviteter. Från Södermalm har du inte heller långt till Gamla stan, Kungsträdgården och hela Stockholms kärna.

Kundbetyg: 4,6/5 (1 310 omdömen)
NOFO Hotel, WorldHotels Crafted

Tjärhovsgatan 11, 116 21 Stockholm

Telefon: +46 8 503 112 00

E-post: info@nofo.se

Med reseminnen som inspiration

När ägarparet Marie och Glenn Tammemägi skulle inreda NOFO Hotel, WorldHotels Crafted ville de att hotellet skulle präglas av en specifik stil från någon av de städer och stadsdelar de besökt under sina resor. Men de kunde inte riktigt bestämma sig för vilken stil de gillade mest – så de valde helt enkelt alla. Här kan du därför välja att bo i en våning i New York ena gången och ett stramt nordiskt galleri nästa gång.

Välj rum

Mat & Dryck

Vinbar

I hotellets vinbar kan du beställa in små och medelstora rätter tillsammans med något gott i glaset. För dig som vill testa lite av varje och dela med någon annan finns också en fast meny med sex medelstora rätter som serveras till hela sällskapet.

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på NOFO Hotel, WorldHotels Crafted. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur tillåtna i vissa rum mot en kostnad om 350 sek per natt.


Svanen

Hotellet är miljömärkt med Svanen, vilket betyder att det uppfyller ambitiösa miljökrav.


Parkering

Parkeringsgarage för hotellgäster mot en kostnad om 325 sek/dag. Måste förbokas, kontakta hotellet via mejl eller telefon.


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Lounge/bar
 • Kemtvätt
 • Sen utcheckning tillgänglig
 • Värdeskåp
 • Skoputsmaskin
 • Wifi / fiber
 • Banktjänster
 • Ismaskin
 • Parkering vid hotellet

Möten & Konferens

109

Hotellrum

3

Mötesrum

22

Biosittning

Hotellet erbjuder tre konferenslokaler med fantastisk inredning som kickar igång inspirationen under vilket möte som helst. Lokalerna kan bokas för heldagar eller halvdagar.

Konferensbokning

E-post: linnea@nofo.se

Telefon: +4673 0344319

 • Club NOFO

  Number of personsMax 22 gäster
  Area40 m2

  Denna lokal kan nyttjas på olika sätt då ena delen av rummet passar bättre för mindre möten och den andra delen gör sig bäst i biosittning. Rummet kan också användas för olika typer av evenemang och som namnet hintar om finns här också tillgång till DJ-utrustning.

 • The Vault

  Number of personsMax 10 gäster
  Area15 m2

  En mindre lokal i vinkällarmiljö som lämpar sig för mindre möten, privata middagar och andra evenemang.

 • Le Salon

  Number of personsMax 30 gäster
  Area35 m2

  En medelstor lokal med egen bar som passar utmärkt för mingelevenemang. Inga sittningar och ingen teknisk utrustning.

Varför World Hotels Crafted?

Hotell som utöver förstklassig service erbjuder något unikt vad gäller arkitektur, design, konst eller musik.