Sure Hotel Studio by Best Western Bromma

Lägenhetshotell i Stockholm

Sure Hotel Studio by Best Western Bromma är ett utmärkt val för dig som planerar en längre vistelse i Stockholm och söker ett boende med extra hemmakänsla. Eller dig som besöker huvudstaden några dagar tillsammans med familj eller partner. Här får du en skön säng att sova gott i, möjlighet att laga din egen mat samt tillgång till gym.

Rum och lägenheter med stilfull inredning

Detta lägenhetshotell erbjuder både traditionella hotellrum samt rum som är utrustade med ett mindre kök med kyl, spis och ugn. Rummen är fint inredda med moderna färger och material. Badrummen är helkaklade och utrustade med dusch samt bra belysning.


Frukost och tvättstuga

På Sure Hotel Studio by Best Western Bromma kan du antingen ordna din egen frukost på rummet om du bor i ett rum med kök, eller köpa till frukost av hotellet. Frukosten serveras i hotellets loungesal. Precis som hemma finns här också möjlighet att tvätta dina egna kläder. Hotellets tvättstuga är utrustad med både tvättmaskiner och torktumlare.


Nära till både stad och natur

Bromma är stället för dig som inte vill göra avkall på något under din resa. Här har du nära såväl till Stockholms innerstad som till flertalet naturreservat och Mälaren. Precis utanför hotellet kan du hoppa på buss 161 och åka till Sundbybergs centrum där du byter till pendeltåget som tar dig till Stockholms innerstad på under tio minuter. Dessutom har du nära till både Bromma flygplats, Solvalla Travbana och Bromma blocks med över 80 butiker.


För en mer naturnära upplevelse kan du bland annat besöka Judarskogens naturreservat som bjuder på öppna ängsmarker och sjön Judarn. Detta naturreservat bildades 1995 som ett av Stockholms första. Därtill kan du upptäcka Grimsta och Kyrksjölötens naturreservat som båda erbjuder lättillgängliga stigar i vacker natur.

Kundbetyg: 3,1/5 (82 omdömen)
Sure Hotel Studio by Best Western Bromma

Bällstavägen 161, 168 59 Bromma

Telefon: +46 8 55030800

E-post: info@brommahotel.se

Välj rum

Mat & Dryck

Lounge

Frukost

Om du vill komma ned till en framdukad frukost istället för att göra din egen är du varmt välkommen till hotellets loungesal. Här kan du njuta av en god och vällagad frukost mot ett mindre tillägg.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med två betalande vuxna i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur ej tillåtna.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet erbjuder gratis utomhusparkering.


Övriga tjänster

  • Lounge/bar
  • Wifi / fiber
  • Fri parkering
Laundryroom

Tvättstuga

Som boende på Sure Hotel Studio by Best Western Bromma har du tillgång till både tvättmaskin och torktumlare i hotellets tvättstuga. Perfekt för dig som stannar en längre tid!

Gym

Minigym

Du som vill hålla igång träningen under din vistelse kan besöka hotellets minigym med hantlar, bänk och styrketräningsmaskin.

Möten & Konferens

Hotellet erbjuder inga bokningsbara lokaler för konferenser och möten men det går bra att nyttja hotellets lounge eller lobby för att jobba eller ha mer informella möten.

    Varför Sure Hotel Studio by Best Western?

    Bekväm longstay, ett bra och prisvärt långtidsboende. Bekvämlighet, avslappnad atmosfär och god standard står i fokus.