Aiden by Best Western Karlstad Arena

Nybyggt och sportigt hotell med utsikt över Klarälven

Ska du besöka Karlstad och kanske gå på hockey, trav eller konsert? Då är Aiden by Best Western Karlstad Arena rätt hotell för dig. I detta nybyggda hotell bor ni bekvämt intill Klarälven och nära stora delar av Karlstads sportutbud, där närmsta granne är Löfbergs Arena.

I anslutning till Löfbergs Arena hittar du detta mysiga hotell. Med sina totalt 66 rum bildar hotellet en perfekt miljö för små och stora evenemang. Oavsett om du reser enskilt, med familjen eller i en större grupp, så finns det ett rum som passar dig. Två av rummen är handikappanpassade.

Utmärkande när du bor på ett Aiden-hotell är de användarvänliga, högteknologiska lösningarna, till exempel finns det smart-tv i de flesta av rummen och du kan checka in själv med hotellets digitala incheckningsapparater. Om du inte vill använda självincheckning så finns även Aiden-hosts på plats för att ta emot dig.


Service point, restaurang och festlokaler

På varje våning i hotellet finns en service point där du som bor på hotellet kan hämta en extra handduk och annat smått och gott. Hotellets restaurang The Locker Room serverar högkvalitativ internationell mat. Vill du träna så har du tillgång till gymmet Actic som ligger i samma byggnad. Hotellet har även en festlokal och lämpar sig därför för att hålla till exempel bröllop eller årsdag.


Bo nära sporten i Karlstad

Hotellet ligger precis intill Löfbergs Arena, 200 meter från Färjestad travbana och bara ett stenkast från Solstadens sportcenter. I närområdet hittar du även Klarälven, och du kan prova den vackra promenaden till staden, cirka tre km längs älven.

Om du har tur kanske du till och med ser professionella ishockeyspelare. Löfbergs Arena är hemmaplan för ishockeyklubben Färjestad BK.

Kommer du med bil på E18 ska du svänga av vid Rudsmotet och följa skyltarna och kommer du med tåg går du mot Stora Torget där du kan ta buss nr 6.

Kundbetyg: 3,6/5 (6 omdömen)
Aiden by Best Western Karlstad Arena

Norra Infarten 79, 65465 Karlstad

Telefon: +46 54 222222

E-post: info@karlstadarena.se

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Aiden Karlstad Arena

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!   Frukosten serveras i The Locker Room, hit kommer du från våning 2.

Restaurant breakfast

Restaurang Locker Room

På hotellets fullservicerestaurang "Locker Room" serveras både frukost och lunch. Njut av såväl kalla som varma rätter i det internationella köket, som har något för alla smaker.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis med två betalande vuxna i befintliga möbler.


Husdjur

Husdjur är inte tillåtna.


Parkering

Utomhusparkering. Drivs ej av hotellet, utan du betalar på parkeringen.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Lounge/bar
  • Reception öppen 24 timmar
  • Utomhusparkering
Soap details

Gym

Tillgång till Actic fitnesscenter som ligger i samma byggnad. Det gör att du har tillgång till både konditionsträning och styrketräning.

Hotellets boende gäster tränar här till ett specialpris om 75 SEK/gång. (ord. Pris 149 SEK)

Varför Aiden?

Aiden är en ny generation av prisvärda hotell med lekfulla detaljer, där tekniska lösningar står i fokus. Här finns det du behöver för en bekväm vistelse.