• 1 Natt

Uppdatera

Nya hotell

 Här hittar du våra senaste hotell i Skandinavien.
Välkommen till hotellkedjan som är lika olika överallt.

 

Stockholm-Danderyd

Stockholm-Danderyd

Best Western Hotel Danderyd

Vid Mörby centrum, 8 km längs E18 och 15 minuter med tunnelbanan, från centrala Stockholm ligger Hotel Danderyd. Ett nyrenoverat trädgårdshotell som erbjuder avkoppling i vardagen och för de som stannar över natten, ett vackert lugnt rum med sköna sängar.

Läs mer


Stockholm-Upplands Väsby

Stockholm-Upplands Väsby

TEN HOTEL, BW Signature Collection

TEN HOTEL är ett premiumboende anpassat för en aktiv livsstil. Träna i hotellets välutrustade gym med bastu och koppla av med en kall öl eller smoothie. Avnjut lunch och middag med meny efter säsong i restaurangen, eller en mindre matbit i TEN CAFÉ. Här finns allt du behöver för att bo bra – borta!

Läs mer


Stockholm-Bromma

Stockholm-Bromma

Sure Hotel Studio by Best Western Bromma

Ett modernt lägenhetshotell med väldesignade lägenheter i stilfull inredning med en hemkänsla där du kan känna dig som hemma. Hotellet ligger i stadsdelen Bromma, 18 minuters bilresa från Stockholm city med både handelsområdet Bromma Blocks, Solvalla och Friends Arena inom bekvämt avstånd.

Läs mer


Göteborg

Göteborg

Gothia Towers, WorldHotels Elite

Ett populärt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden. Samt flera restauranger och barer med något för alla smaker.

Läs mer


Göteborg

Göteborg

Upper House, WorldHotels Luxury

Ett lyxigt hotell, en restaurang som siktar mot stjärnorna och ett spa som ger välbefinnande en helt ny innebörd.

Läs mer


Köpenhamn, Danmark

Köpenhamn, Danmark

Hotel Astoria, BW Signature Collection 

Hotel Astoria är ett 4-stjärnigt boutiquehotell med ett bekvämt läge i Köpenhamn, ritat av arkitekten Ole Falkentorp. Hotellet byggdes åren 1934-1935 som ett modernt lyxhotell med 94 rum.

Läs mer


Ilulissat, Grönland

Ilulissat, Grönland

Best Western Plus Hotel Ilulissat

I hjärtat av Ilulissat med en restaurang högst upp i byggnaden, är Hotel Ilulissat stadens nya hotell med bästa läge och en magnifik utsikt. Med bara en 10 minuters promenad bort hittar hotellets gäster stadens centrum med souvenirbutiker, livsmedel, restauranger, klädaffärer, gym, kyrkor, kaféer etc.

Läs mer


Köpenhamn, Danmark

Köpenhamn, Danmark

The Huxley Copenhagen, BW Premier Collection

Efter en omfattande renovering öppnar nu The Huxley Copenhagen, ett nytt boutiquehotell i en vacker byggnad på Peder Skrams Gade. Hotellet, som tidigare är känt som Best Western Hotel City Copenhagen, ligger på ett av Köpenhamns bästa lägen med närhet till Kongengs Nytorv och Nyhavn.

Läs mer


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Bergen Harbour Hotel, WorldHotels Crafted

Ett litet boutiquehotell med 50 härliga rum i hjärtat av mysiga Bergen. Hotellets storlek och personal bidrar till att göra din vistelse till en unik och personlig hotellupplevelse. Här sträcker man sig långt för att du ska känna dig som hemma!

Läs mer


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Sure Hotel Studio by Best Western Ole Bull

Ole Bull är skräddarsydd för dig som vill ha frihet på resan, oavsett om du reser i jobbet eller privat. Vi erbjuder våra gäster fina, fullt utrustade hotellägenheter mitt i vackra Bergens centrum – perfekt för dig som vill bo tryggt och bra med alla faciliteter som finns!

Läs mer


Trondheim, Norge

Trondheim, Norge

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport är prisvärt, centralt beläget i Stjørdal med 4 km till Trondheims flygplats. Dessutom nås Stjørdals tågstation på bara några minuter. Två stora europavägar, E6 och E14 löper precis i angränsande vilket gör hotellet till en perfekt knutpunkt och lättillgängligt för både affärsresande och semesterfirare.

Läs mer

 

Kommande hotell

Läs mer om våra kommande destinationer.

 Mer info kommer.Menu

 Svenska
Menu