Minimera
  • 0 Nätter

Uppdatera

Nya hotell

 Här hittar du våra senaste hotell i Skandinavien.
Välkommen till hotellkedjan som är lika olika överallt.

 

Göteborg

Göteborg

Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection

Hotellet ligger bara 200 meter från ankomsthallen och har varit ett tillfälligt hem åt förväntansfulla turister och affärsresenärer sedan 80-talet. Här kan du koppla av i en lugn miljö, besöka hotellets bastu- och relaxavdelning och njuta av god mat i restaurangen.

Läs mer


Helsingborg

Helsingborg

The Vault Hotel | WorldHotels Crafted

The Vault vilar på ett rejält kassavalv från början av seklet. På den tiden var byggnaden en bank. Här skapar den pampiga historien nya smakfulla rum att umgås i och minnen att spara på. Mitt i kärnan av Helsingborg, med 56 rum, vinbar, Trattoria Venti och Atrium Bar att spendera kvällen på.

Läs mer


Stockholm

Stockholm

Best Western Hotel Fridhemsplan

Känn dig som hemma i ett av de 220 rummen och vakna utvilad till en härlig frukost innan du tar en sightseeingtur eller deltar i affärsmötet. På vägen hem kan du koppla av i baren Lavetten, med en härlig tapas, snacks och uppfriskande drycker.

Läs mer


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Grand Hotel Terminus, BW Premier Collection 

"Grand Old Lady" har återställts till sitt ursprungliga prakt med alla enkelrum och offentliga områden. Med fantastiska hotellrum och ett antal konferens- och festlokaler finns det något att erbjuda för de flesta tillfällen. En privat trädgård är tillgänglig för trädgårdsfester och för hotellets gäster att koppla av. Grand Hotel Terminus ligger nära järnvägsstationen, inom bekvämt räckhåll från kollektivtrafik och Bergens attraktioner.

Läs mer


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Augustin Hotel, BW Signature Collection 

Bergens äldsta familjedrivna hotell, som har skötts av samma familj i fyra generationer. I hotellets källare hittar du Altona - en vinbar och restaurang med en unik atmosfär och rötter som kan spåras 400 år tillbaka i tiden. Det moderna Augustin Hotel erbjuder en vänlig och intim atmosfär. Med sin underbara blandning av traditionell stil och modern design och sin enorma samling av norsk samtidskonst, har hotellet format sin egen unika identitet. 

Läs mer


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Bergen Børs | WorldHotels Elite 

Lyxigt boende i hjärtat av Bergen. Hotellet har 127 rum och sviter utformade för att uppfylla de högsta förväntningarna. Skräddarsydda möbler i kombination med modern skandinavisk design ger karaktär till interiören. Rumskategorier sträcker sig från vanliga enkelrum till en 54 kvadratmeter svit med utsikt över hamnen. 

Läs mer


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Zander K Hotel | WorldHotels Crafted

Sedan öppningen i mars 2017 har Zander K etablerat sig som ett av de hippaste hotellen i Bergen. Gästerna möter det bästa av nordisk design och lokala produkter, och den livliga lobbyn är ett populärt tillhåll för både lokalbefolkningen och besökare. 

Läs mer


Oslo, Norge

Oslo, Norge

Best Western Plus Oslo Airport

Best Western Plus Oslo Airport ligger endast 6 minuter bort från flygplatsen med bussen. Det är ett väldigt populärt hotell nära Gardermoen för resenärer och speciellt för de som landar sent eller har en tidigt avresa! Hotellrummen håller en hög standard, är väl ljudisolerade så att du får en god natts sömn - och frukostbuffén öppnar så tidigt att även de som har ett riktigt tidigt morgonflyg kan njuta av en ordentlig Best Western-frukost först! 

Läs mer


Oslo, Norge

Oslo, Norge

Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection

Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection är ett fyrstjärnigt centralt hotell i Oslo centrum som ligger i närheten av Kungliga slottet. Här bor du i ett exklusivt designhotell som känns som ett andra hem där du kan slappna av efter en lång dag. Slappna av i lobbyn, ät gott i restaurangen och vila ut på rummet.

Läs mer


Oslo, Norge

Oslo, Norge

Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection

Mer info kommer

Läs mer

 

Kommande hotell

Läs mer om våra kommande destinationer.

 

Göteborg

Göteborg

Gothia Towers | WorldHotels Elite

Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden. Samt flera restauranger och barer med något för alla smaker.

Läs mer


Göteborg

Göteborg

Upper House | WorldHotels Luxury

Ett femstjärnigt hotell, en restaurang som siktar mot stjärnorna och ett spa som ger välbefinnande en helt ny innebörd.

Läs mer


Linköping

Linköping

Best Western and hotel Linköping

I april 2021 öppnar ett nytt hotell i Linköping. Hotellet kommer att ha ett liknande koncept som Best Western and hotel i Stockholm; höga krav på design och inredning, rum som är mindre till ytan men väldigt smart planerade samt stora sociala ytor, restaurang och bar. Boka redan nu!

Läs mer


Sønderborg, Danmark

Sønderborg, Danmark

Hotel Sønderborg Strand, Sure Hotel Collection by Best Western

Mer information kommer.

Läs mer


Ilulissat, Grönland

Ilulissat, Grönland

Best Western Plus Hotel Ilulissat

Modernt 4-stjärnigt hotell i centrala Ilulissat, Grönland. Öppnar våren/sommaren 2021.

Läs merMenu

 Svenska
Menu