• 1 Natt

Uppdatera

Nya hotell

 Här hittar du våra senaste hotell i Skandinavien.
Välkommen till hotellkedjan som är lika olika överallt.

 

Stockholm-Danderyd

Stockholm-Danderyd

Best Western Hotel Danderyd

Vid Mörby centrum, 8 km längs E18 och 15 minuter med tunnelbanan, från centrala Stockholm ligger Hotel Danderyd. Ett nyrenoverat trädgårdshotell som erbjuder avkoppling i vardagen och för de som stannar över natten, ett vackert lugnt rum med sköna sängar.

Läs mer


Stockholm-Upplands Väsby

Stockholm-Upplands Väsby

TEN HOTEL, BW Signature Collection

TEN HOTEL är ett premiumboende anpassat för en aktiv livsstil. Träna i hotellets välutrustade gym med bastu och koppla av med en kall öl eller smoothie. Avnjut lunch och middag med meny efter säsong i restaurangen, eller en mindre matbit i TEN CAFÉ. Här finns allt du behöver för att bo bra – borta!

Läs mer


Stockholm-Bromma

Stockholm-Bromma

Sure Hotel Studio by Best Western Bromma

Ett modernt lägenhetshotell med väldesignade lägenheter i stilfull inredning med en hemkänsla där du kan känna dig som hemma. Hotellet ligger i stadsdelen Bromma, 18 minuters bilresa från Stockholm city med både handelsområdet Bromma Blocks, Solvalla och Friends Arena inom bekvämt avstånd.

Läs mer


Värnamo

Värnamo

Best Western Hotel Vidöstern

Hotel Vidöstern i Värnamo ligger helt perfekt precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an för resande med bil åt alla väderstreck. Ett familjevänligt hotell som ser till att det bästa av Värnamo finns nära till hands. Hotellet är precis nyrenoverat med fräscha lokaler och ny regi att ge sina gäster den bästa vistelsen som går.

Läs mer


Köpenhamn, Danmark

Köpenhamn, Danmark

Hotel Astoria, BW Signature Collection 

Hotel Astoria är ett 4-stjärnigt boutiquehotell med ett bekvämt läge i Köpenhamn, ritat av arkitekten Ole Falkentorp. Hotellet byggdes åren 1934-1935 som ett modernt lyxhotell med 94 rum.

Läs mer


Ilulissat, Grönland

Ilulissat, Grönland

Best Western Plus Hotel Ilulissat

I hjärtat av Ilulissat med en restaurang högst upp i byggnaden, är Hotel Ilulissat stadens nya hotell med bästa läge och en magnifik utsikt. Med bara en 10 minuters promenad bort hittar hotellets gäster stadens centrum med souvenirbutiker, livsmedel, restauranger, klädaffärer, gym, kyrkor, kaféer etc.

Läs mer


Köpenhamn, Danmark

Köpenhamn, Danmark

The Huxley Copenhagen, BW Premier Collection

Efter en omfattande renovering öppnar nu The Huxley Copenhagen, ett nytt boutiquehotell i en vacker byggnad på Peder Skrams Gade. Hotellet, som tidigare är känt som Best Western Hotel City Copenhagen, ligger på ett av Köpenhamns bästa lägen med närhet till Kongengs Nytorv och Nyhavn.

Läs mer


Nesbyen, Norge

Nesbyen, Norge

Ranten Hotell, BW Signature Collection

Nyrenoverat fjällhotell på 1000 meters höjd, mitt i storslagna Hallingdal, nära till Nesfjellet och cykling, fiske, skidåkning och friluftsliv. Hotellet har en egen restaurang som serverar frukostbuffé och lunch. På kvällen kan du njuta av en trerätters middag som fokuserar på lokalproducerad mat och färska råvaror i en jordnära men kulinarisk upplevelse.

Läs mer


Sandtorg, Norge

Sandtorg, Norge

Sandtorgholmen Hotel, BW Signature Collection

Välkommen till det idylliska, fyrstjärniga Sandtorgholmen Hotel på vackra Lofoten. Hotellet är byggt runt den gamla handelsplatsen i Sandtorg med sina historiska byggnader och erbjuder en rad olika övernattningsmöjlighter som hotellrum, sviter, lägenheter tillsammans med en camping och en marina. 

Läs mer


Trondheim, Norge

Trondheim, Norge

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport är prisvärt, centralt beläget i Stjørdal med 4 km till Trondheims flygplats. Dessutom nås Stjørdals tågstation på bara några minuter. Två stora europavägar, E6 och E14 löper precis i angränsande vilket gör hotellet till en perfekt knutpunkt och lättillgängligt för både affärsresande och semesterfirare.

Läs mer


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Bergen Harbour Hotel, WorldHotels Crafted

Ett litet boutiquehotell med 50 härliga rum i hjärtat av mysiga Bergen. Hotellets storlek och personal bidrar till att göra din vistelse till en unik och personlig hotellupplevelse. Här sträcker man sig långt för att du ska känna dig som hemma!

Läs mer

 

Kommande hotell

Läs mer om våra kommande destinationer.

Herning, Danmark

Herning, Danmark

Aiden by Best Western Herning

Nybyggt hotell, lugnt beläget 10 min från Hernings centrum, med 10 min till Jyllands Park Zoo och 60 min från Århus.

Öppnar februari 2023, bokningsbart redan nu.

Läs merMenu

 Svenska
Menu