Minimera
  • 0 Nätter

Uppdatera

Nya hotell

 Här hittar du våra senaste hotell i Skandinavien.
Välkommen till hotellkedjan som är lika olika överallt.

 

Göteborg

Göteborg

Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection

Hotellet ligger bara 200 meter från ankomsthallen och har varit ett tillfälligt hem åt förväntansfulla turister och affärsresenärer sedan 80-talet. Här kan du koppla av i en lugn miljö, besöka hotellets bastu- och relaxavdelning och njuta av god mat i restaurangen.

Läs mer


Trelleborg

Trelleborg

Palm Tree Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western 

Varmt välkommen till nyrenoverade Palm Tree Hotel, mitt i centrum av Trelleborg. Här finns 42 unikt inredda rum, en mysig lounge, relaxavdelning och bar/restaurang. 

Läs mer


Helsingborg

Helsingborg

The Vault Hotel | WorldHotels Crafted

The Vault vilar på ett rejält kassavalv från början av seklet. På den tiden var byggnaden en bank. Här skapar den pampiga historien nya smakfulla rum att umgås i och minnen att spara på. Mitt i kärnan av Helsingborg, med 56 rum, vinbar, Trattoria Venti och Atrium Bar att spendera kvällen på.

Läs mer


Stockholm

Stockholm

Best Western Hotel Fridhemsplan

Känn dig som hemma i ett av de 220 rummen och vakna utvilad till en härlig frukost innan du tar en sightseeingtur eller deltar i affärsmötet. På vägen hem kan du koppla av i baren Lavetten, med en härlig tapas, snacks och uppfriskande drycker.

Läs mer


Sønderborg, Danmark

Sønderborg, Danmark

Hotel Sønderborg Strand, Sure Hotel Collection by Best Western

Mer information kommer.

Läs mer


Oslo, Norge

Oslo, Norge

Best Western Plus Oslo Airport

Best Western Plus Oslo Airport ligger endast 6 minuter bort från flygplatsen med bussen. Det är ett väldigt populärt hotell nära Gardermoen för resenärer och speciellt för de som landar sent eller har en tidigt avresa! Hotellrummen håller en hög standard, är väl ljudisolerade så att du får en god natts sömn - och frukostbuffén öppnar så tidigt att även de som har ett riktigt tidigt morgonflyg kan njuta av en ordentlig Best Western-frukost först! 

Läs mer


Oslo, Norge

Oslo, Norge

Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection

Saga Hotel Oslo är ett fyrstjärnigt centralt hotell i Oslo centrum som ligger i närheten av Kungliga slottet. Här bor du i ett exklusivt designhotell som känns som ett andra hem där du kan slappna av efter en lång dag. Slappna av i lobbyn, ät gott i restaurangen och vila ut på rummet.

Läs mer


Oslo, Norge

Oslo, Norge

Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection

Voksenåsen Hotell ligger 501 meter över havet och har en fantastisk utsikt över Oslo. Men hotellet är inte bara omgivet av en vacker natur, utan har även bra kollektivförbindelser direkt till Oslos kulturliv. Här är du alltid nära till både naturen och storstadens puls. För dig som kommer hit med bil, så finns det naturligtvis både gratis parkering och laddare för elbilar. 

Läs mer

 

Kommande hotell

Läs mer om våra kommande destinationer.

 

Stockholm

Stockholm

Hotel Gamla Stan, BW Signature Collection

Charmigt hotell med 81 rum inrymda i tre fastigheter mellan Skottgränd och Stora Hopare Gränd. Den äldsta delen av hotellet är daterad så långt tillbaka som till 1600-talet. Hotellets rum är olika i både form och storlek, huskropparna har olika karaktär och sätter sin prägel på rummen. Alla rum är inredda i vackra, varma kulörer för en ombonad och tidlös känsla.

Läs mer


Göteborg

Göteborg

Gothia Towers | WorldHotels Elite

Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden. Samt flera restauranger och barer med något för alla smaker.

Läs mer


Göteborg

Göteborg

Upper House | WorldHotels Luxury

Ett femstjärnigt hotell, en restaurang som siktar mot stjärnorna och ett spa som ger välbefinnande en helt ny innebörd.

Läs mer


Linköping

Linköping

Best Western and hotel Linköping

I maj 2021 öppnar ett nytt hotell i Linköping. Hotellet kommer att ha ett liknande koncept som Best Western and hotel i Stockholm; höga krav på design och inredning, rum som är mindre till ytan men väldigt smart planerade samt stora sociala ytor, restaurang och bar. Boka redan nu!

Läs mer


Trondheim, Norge

Trondheim, Norge

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport är prisvärt, centralt beläget i Stjørdal med 2 km till Trondheims flygplats och knappa 3 km till Trondheims centrum. Dessutom nås Stjørdals tågstation på bara några minuter.

Öppnar i juni men bokningsbart redan nu.

Läs mer


Skagen, Danmark

Skagen, Danmark

Hotel Petit, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Petit är ett litet och mysigt hotell med ett fantastiskt läge alldeles intill gågatan, nära Skagens Museum och stationen, en kort promenad till hamnen och Sønderstrand.

Kan snart bokas på bestwestern.se!

Läs mer


Ilulissat, Grönland

Ilulissat, Grönland

Best Western Plus Hotel Ilulissat

Modernt 4-stjärnigt hotell i centrala Ilulissat, Grönland. Öppnar våren/sommaren 2021. Boka redan nu.

Läs merMenu

 Svenska
Menu