Minimera
  • 0 Nätter

Uppdatera

Nya hotell

 Här hittar du våra senaste hotell i Skandinavien.
Välkommen till hotellkedjan som är lika olika överallt.

 

Stockholm-Solna

Stockholm-Solna

Hotel Giò, BW Signature Collection

En mötesplats för alla som vill bo och äta, träffas och arbeta i en varm och kravlös miljö med lite temperament. Här kan du bo kort eller lång tid, äta hos Mama Giò, skåla på uteserveringen eller arbeta i vardagsrummet. 

Läs mer


Stockholm

Stockholm

Hotel Hansson, Sure Hotel Collection by Best Western

Anrikt hotell från 1850-talet med 62 rum – allt ifrån traditionella klassiska rum, till moderna och eleganta designrum och lyxiga Executiverum. På hotellets bottenvåning finns restaurang och bar och på morgonen serveras en stor skandinavisk frukostbuffé. 

Läs mer


Stockholm-Spånga

Stockholm-Spånga

Sure Hotel by Best Western Spånga

På detta prisvärda hotell bor du nära E18, E4 och Spånga Station, vars pendeltåg tar dig till Stockholm city på 12 minuter. Hotellet erbjuder gratis parkering, bar och dygnsöppen reception. 

Läs mer


Stockholm

Stockholm

Best Western Hotel at 108

I två 1800-talsbyggnader på Sveavägen 108 bor du modernt och centralt, med 50 meter till tunnelbanestationen Rådmansgatan, som ger dig smidig tillgång till allt Stockholm har att erbjuda. På sommaren kan du äta ute på hotellets fina terrass. 

Läs mer


Karlskrona

Karlskrona

Hotell Aston, Sure Hotel Collection by Best Western

I UNESCO-världsarvet Karlskrona hittar du detta mysiga och familjära hotell. Här erbjuds 41 fräscha och nyrenoverade rum, mitt i centrum med nära avstånd till Blekinges skärgård.

Läs mer


Umeå

Umeå

Sure Hotel by Best Western Vilja

I centrala Umeå bor du bekvämt i ett av hotellets 43 rum, samtliga nyrenoverade i en klassisk och harmonisk stil. Här bor du endast några steg från vackra Gammlia och mitt i den populära stadsdelen Haga. 

Läs mer


Stockholm

Stockholm

Hotel Frantz, BW Premier Collection 

Familjeägt boutiquehotell, ett stenkast från Slussen. Här erbjuds ett stort utbud av väldesignade rum med inspiration från hotellets egna grannkvarter i Södermalm och Gamla Stan. 

Läs mer


Hillerød, Danmark

Hillerød, Danmark

Best Western Hotel Hillerød

När du vill bo bekvämt med närhet till natur men ändå stadens kärna är Hotel Hillerød ett utmärkt alternativ. Hotellet byggdes 1987 och har hela 113 rum. Om du anländer via flyget till Kastrups flygplats tar du dig till hotellet på under en timme.

Läs mer


Köpenhamn, Danmark

Köpenhamn, Danmark

Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen 

Internationell vibe, sköna rum och gångavstånd till Köpenhamns flygplats. Detta är det perfekta hotellvalet för dig som reser mycket i jobbet och vill bo på bekvämt avstånd från flygplatsen eller för dig som uppskattar ett läge en bit bort från stadens myller. 

Läs mer


Visby

Visby

Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western 

Beläget i hjärtat av världsarvsstaden Visby, med 52 moderna hotellrum och familjesviter av hög standard. Hotellet ligger en kort promenad från havet, Almedalen, restauranger, shopping och allt som Visby har att erbjuda.

Läs mer


Värnamo

Värnamo

Best Western Värnamo Hotell 

Mysigt hotell i Värnamo centrum, nära shopping, kultur, nöjes- och nationalparker. Hotellet har 39 rum, varav två lägenheter. Hotellet serverar en stor frukostbuffé, dagens lunch och à la carte-meny. Under sommaren kan du äta på hotellets uteservering. 

Läs mer


Haugesund, Norge

Haugesund, Norge

Sure Hotel by Best Western Haugesund 

Mitt i centrala Haugesund, nära kultur, shopping och nöjen. Gratis kvällsmål erbjuds, såväl som fritt wi-fi, gym och en takterass med fin utsikt. 

Läs mer


Kristiansand, Norge

Kristiansand, Norge

Yess! Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western 

Prisvärt och centralt hotell i kuststaden Kristiansand, med singelrum, dubbelrum och familjerum för upp till sex gäster. Varje morgon serveras en god frukost i matsalen, där du kan njuta av goda frukostflingor, färskt bröd och ett flertal olika pålägg.

Läs mer


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Grand Hotel Terminus, BW Premier Collection 

"Grand Old Lady" har återställts till sitt ursprungliga prakt med alla enkelrum och offentliga områden. Med fantastiska hotellrum och ett antal konferens- och festlokaler finns det något att erbjuda för de flesta tillfällen. En privat trädgård är tillgänglig för trädgårdsfester och för hotellets gäster att koppla av. Grand Hotel Terminus ligger nära järnvägsstationen, inom bekvämt räckhåll från kollektivtrafik och Bergens attraktioner.

Läs mer


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Augustin Hotel, BW Signature Collection 

Bergens äldsta familjedrivna hotell, som har skötts av samma familj i fyra generationer. I hotellets källare hittar du Altona - en vinbar och restaurang med en unik atmosfär och rötter som kan spåras 400 år tillbaka i tiden. Det moderna Augustin Hotel erbjuder en vänlig och intim atmosfär. Med sin underbara blandning av traditionell stil och modern design och sin enorma samling av norsk samtidskonst, har hotellet format sin egen unika identitet. 

Läs mer


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Bergen Bors | WorldHotels Elite 

Lyxigt boende i hjärtat av Bergen. Hotellet har 127 rum och sviter utformade för att uppfylla de högsta förväntningarna. Skräddarsydda möbler i kombination med modern skandinavisk design ger karaktär till interiören. Rumskategorier sträcker sig från vanliga enkelrum till en 54 kvadratmeter svit med utsikt över hamnen. 

Läs mer


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Zander K Hotel | WorldHotels Crafted

Sedan öppningen i mars 2017 har Zander K etablerat sig som ett av de hippaste hotellen i Bergen. Gästerna möter det bästa av nordisk design och lokala produkter, och den livliga lobbyn är ett populärt tillhåll för både lokalbefolkningen och besökare. 

Läs mer

 

Menu

 Svenska
Menu