Minimera
  • 0 Nätter

Uppdatera

Nya hotell

 Här hittar du våra senaste hotell i Skandinavien.
Välkommen till hotellkedjan som är lika olika överallt.

 

Helsingborg

Helsingborg

The Vault Hotel | WorldHotels Crafted

The Vault vilar på ett rejält kassavalv från början av seklet. På den tiden var byggnaden en bank. Här skapar den pampiga historien nya smakfulla rum att umgås i och minnen att spara på. Mitt i kärnan av Helsingborg, med 56 rum, vinbar, Trattoria Venti och Atrium Bar att spendera kvällen på.

Läs mer


Stockholm

Stockholm

Best Western Hotel Fridhemsplan

Känn dig som hemma i ett av de 220 rummen och vakna utvilad till en härlig frukost innan du tar en sightseeingtur eller deltar i affärsmötet. På vägen hem kan du koppla av i baren Lavetten, med en härlig tapas, snacks och uppfriskande drycker.

Läs mer


Mo i Rana, Norge

Mo i Rana, Norge

Sure Hotel by Best Western Ole Tobias 

Litet och mysigt familjeägt hotell i Mo i Rana, som erbjuder en varm och hemtrevlig atmosfär. Mo i Rana ligger i hjärtat av Ranfjorden, och du hittar oss 5 minuters promenad från tågstationen, 20 minuter med bil från flygplatsen eller 5 minuter från E6 om du kommer med din egen bil.

Läs mer


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Grand Hotel Terminus, BW Premier Collection 

"Grand Old Lady" har återställts till sitt ursprungliga prakt med alla enkelrum och offentliga områden. Med fantastiska hotellrum och ett antal konferens- och festlokaler finns det något att erbjuda för de flesta tillfällen. En privat trädgård är tillgänglig för trädgårdsfester och för hotellets gäster att koppla av. Grand Hotel Terminus ligger nära järnvägsstationen, inom bekvämt räckhåll från kollektivtrafik och Bergens attraktioner.

Läs mer


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Augustin Hotel, BW Signature Collection 

Bergens äldsta familjedrivna hotell, som har skötts av samma familj i fyra generationer. I hotellets källare hittar du Altona - en vinbar och restaurang med en unik atmosfär och rötter som kan spåras 400 år tillbaka i tiden. Det moderna Augustin Hotel erbjuder en vänlig och intim atmosfär. Med sin underbara blandning av traditionell stil och modern design och sin enorma samling av norsk samtidskonst, har hotellet format sin egen unika identitet. 

Läs mer


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Bergen Børs | WorldHotels Elite 

Lyxigt boende i hjärtat av Bergen. Hotellet har 127 rum och sviter utformade för att uppfylla de högsta förväntningarna. Skräddarsydda möbler i kombination med modern skandinavisk design ger karaktär till interiören. Rumskategorier sträcker sig från vanliga enkelrum till en 54 kvadratmeter svit med utsikt över hamnen. 

Läs mer


Bergen, Norge

Bergen, Norge

Zander K Hotel | WorldHotels Crafted

Sedan öppningen i mars 2017 har Zander K etablerat sig som ett av de hippaste hotellen i Bergen. Gästerna möter det bästa av nordisk design och lokala produkter, och den livliga lobbyn är ett populärt tillhåll för både lokalbefolkningen och besökare. 

Läs mer

 

Kommande hotell

Läs mer om våra kommande destinationer.

 

Göteborg

Göteborg

Landvetter Airport Hotel

Hotellet ligger bara 200 meter från ankomsthallen och har varit ett tillfälligt hem åt förväntansfulla turister och affärsresenärer sedan 80-talet. Här kan du koppla av i en lugn miljö, besöka hotellets bastu- och relaxavdelning och njuta av god mat i restaurangen.

Läs mer


Göteborg

Göteborg

Gothia Towers | WorldHotels Elite

Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden. Samt flera restauranger och barer med något för alla smaker.

Läs mer


Göteborg

Göteborg

Upper House | WorldHotels Luxury

Ett femstjärnigt hotell, en restaurang som siktar mot stjärnorna och ett spa som ger välbefinnande en helt ny innebörd.

Läs mer


Linköping

Linköping

Best Western and hotel Linköping

I april 2021 öppnar ett nytt hotell i Linköping. Hotellet kommer att ha ett liknande koncept som Best Western and hotel i Stockholm; höga krav på design och inredning, rum som är mindre till ytan men väldigt smart planerade samt stora sociala ytor, restaurang och bar. Boka redan nu!

Läs merMenu

 Svenska
Menu