Minimera
  • 0 Nätter

Uppdatera

Nya hotell

 Här hittar du våra senaste hotell i Skandinavien. Välkommen till hotellkedjan som är lika olika överallt!

 

Skara

Skara

Skara Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western 

Mitt i Skara, en av Sveriges äldsta städer, hittar du 75 individuellt inredda rum fördelade på fyra våningar. Det familjeägda hotellets rötter sträcker sig hela vägen till år 1875. I hotellet finns gym, bastu och restaurang med stort gastronomiskt fokus. 

Läs mer


Visby

Visby

Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western 

Beläget i hjärtat av världsarvsstaden Visby, med 52 moderna hotellrum och familjesviter av hög standard. Hotellet ligger en kort promenad från havet, Almedalen, restauranger, shopping och allt som Visby har att erbjuda.

Läs mer


Klippan

Klippan

Sure Hotel by Best Western Pausa 

Trevligt hotell i centrala Klippan, med 39 rum – allt ifrån enkel-, dubbelrum och juniorsviter. Som gäst har du fri tillgång till hotellets relaxavdelning. Hotellets restaurang, uteservering och pub serverar vällagad mat med ett närodlat miljötänk.

Läs mer


Värnamo

Värnamo

Best Western Värnamo Hotell 

Mysigt hotell i Värnamo centrum, nära shopping, kultur, nöjes- och nationalparker. Hotellet har 39 rum, varav två lägenheter. Hotellet serverar en stor frukostbuffé, dagens lunch och à la carte-meny. Under sommaren kan du äta på hotellets uteservering. 

Läs mer


Kristiansand, Norge

Kristiansand, Norge

Yess! Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western 

Prisvärt och centralt hotell i kuststaden Kristiansand, med singelrum, dubbelrum och familjerum för upp till sex gäster. Varje morgon serveras en god frukost i matsalen, där du kan njuta av goda frukostflingor, färskt bröd och ett flertal olika pålägg.

Läs mer


Evenes, Norge

Evenes, Norge

Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport 

Hotellet öppnade nyligen 153 nya moderna och funktionella rum. Vid ankomst möts du av en inbjudande ”barception” där reception, bar och lobbyshop är kombinerat. På första våningen hittar du en flygplatsinspirerad lounge, där du kan slappna av och njuta av ett urval av mat och dryck.

Läs mer

 

Kommande hotell

Stockholm

Stockholm

Hotel Frantz, BW Premier Collection 

Ett stenkast från Slussen erbjuds snart ett stort utbud av väldesignade rum med inspiration från hotellets egna grannkvarter i Södermalm och Gamla Stan. Hotellet öppnar 1 oktober 2019 men är bokningsbara redan nu.

Läs mer


Stockholm/Solna

Stockholm/Solna

Hotel Giò 

Våren 2020 öppnar Giò, en mötesplats för alla som vill bo och äta, träffas och arbeta i en varm och kravlös miljö med lite temperament. Här kan du bo kort eller lång tid, äta hos Mama Giò, skåla på uteserveringen eller arbeta i vardagsrummet.

Läs mer

Menu

 Svenska
Menu