• 1 Natt

Uppdatera

Nya hotell

 Här hittar du våra senaste hotell i Skandinavien.
Välkommen till hotellkedjan som är lika olika överallt.

 

Jönköping

Jönköping

Sure Hotel by Best Western City Hotel Jönköping

Ett familjeägt hotell i centrala Jönköping, 250 meter från Vättern och Jönköpings centralstation. Hotellet har välkomnat gäster sedan 1963. Alla rum har bekväma stolar, skrivbord, tv och hårtork. Hotellet erbjuder också en gratis relaxavdelning med jacuzzi och bastur.

Läs mer


Stockholm-Danderyd

Stockholm-Danderyd

Best Western Hotel Danderyd

Vid Mörby centrum, 8 km längs E18 och 15 minuter med tunnelbanan, från centrala Stockholm ligger Hotel Danderyd. Ett nyrenoverat trädgårdshotell som erbjuder avkoppling i vardagen och för de som stannar över natten, ett vackert lugnt rum med sköna sängar.

Läs mer


Herning, Danmark

Herning, Danmark

Aiden by Best Western Herning

Välkommen till vårt helt nya hotell i Herning. Ett "hyggeligt" och modernt hotell med teknik i fokus.

Läs mer


Nesbyen, Norge

Nesbyen, Norge

Ranten Hotell, BW Signature Collection

Nyrenoverat fjällhotell på 1000 meters höjd, mitt i storslagna Hallingdal, nära till Nesfjellet och cykling, fiske, skidåkning och friluftsliv. Hotellet har en egen restaurang som serverar frukostbuffé och lunch. På kvällen kan du njuta av en trerätters middag som fokuserar på lokalproducerad mat och färska råvaror i en jordnära men kulinarisk upplevelse.

Läs mer


Sandtorg, Norge

Sandtorg, Norge

Sandtorgholmen Hotel, BW Signature Collection

Välkommen till det idylliska, fyrstjärniga Sandtorgholmen Hotel på vackra Lofoten. Hotellet är byggt runt den gamla handelsplatsen i Sandtorg med sina historiska byggnader och erbjuder en rad olika övernattningsmöjlighter som hotellrum, sviter, lägenheter tillsammans med en camping och en marina. 

Läs mer

 

Kommande hotell

Läs mer om våra kommande destinationer.Mer info kommer.

 

Menu

 Svenska
Menu