Spahotell

Ta en välbehövlig paus från vardagsstressen och checka in på ett spahotell! Där slipper du alla dagliga måsten, att-göra-listor och kan istället njuta av en rofylld stämning medan stressen långsamt försvinner iväg.

Varför inte läsa en bok i flera timmar, njuta i bastun eller ta ett skönt simpass i bassängen? Vad du än känner för att göra, så är det som att tiden går lite långsammare på ett spa! Här finns det helt enkelt mer tid för att ro om dig själv och ditt eventuella sällskap. 

Våra hotell med spa

Alla behöver vi en paus emellanåt för att ta hand om både kroppen och själen. Unna dig själv att bo på ett hotell med spa, god mat och lugnande atmosfär. Slappna av på relaxavdelningen under dagen, ta en riktigt lång simtur eller fundera på livet i bastun. Eller varför inte kombinera din spaweekend med shopping eller att upptäcka den lokala staden? Möjligheterna är många! 

När du känner dig sådär härligt avslappnad och rofylld efter en dag på spahotell, så väntar en skön hotellsäng på dig. Njut av en god natts sömn innan det är dags för en lyxig hotellfrukost.

20% rabatt i sommar

Beachen, staden, skogen, fjällen och evighetsfrukosten. Nu är sommaren framför oss och du får 20% när du bokar minst två nätter på något av våra 191 olika hotell över hela Skandinavien. Hinner du med alla? Psst. 25% för medlemmar!

Ta mig till kampanjen

Mer hotellinspiration