icon

Best Western Plus Oslo Airport

Lounge

Med Oslo runt hörnet och 5 minuter från resten av världen!

Hos Best Western Plus Oslo Airport kan gästerna uppleva personlig service i alla led. Hotellet har 201 rum, 9 mötesrum och en fin restaurang med fokus på det lokala nordiska köket. Här kan du njuta av en kopp kaffe eller något från baren i en inbjudande miljö. Hotellet har även ett stort gym där du hittar allt du behöver för ett effektivt träningspass.

Rum och mötesrum

Här finns möjlighet till hybridmöten och streaming, och det finns plats för arrangemang för allt från 2 till 120 personer. Alla 9 mötesrum ligger på ett och samma våningsplan och har naturligt dagsljus från stora fönster från golv till tak. De ligger i direkt anslutning till både lounge, reception och restaurang. När vädret tillåter kan man inta fördrinken på uteplatsen som har en härligt västerläge med kvällssol. För kurs- och konferensgäster erbjuder hotellet en spännande och varierad meny, både till lunch och fika.


Restaurang och bar

Matkonceptet är skapat med fokus på genuin matglädje. Här serveras läckra rätter som tillagas på lokala råvaror från gårdar och leverantörer i regionen. Restaurangen har plats för upp till 138 personer sittande gäster och uteplatsen rymmer ca 100 stående personer till en fördrink. Frukosten innehåller allt det hälsosamma och det extra goda du förväntar dig av en frukostbuffé. Restaurangen erbjuder en bistromeny från sen förmiddag och en frestande à la carte-meny på kvällen.


Gardermoen

Ta en tur i Trandumskogen där du hittar vacker skogsterräng och ett nationellt minnesmärke. Här finns också några intressanta museer. Naturligt nog har de båda en koppling till flygtrafiken. Flysamlingen, som ligger bara ett stenkast från hotellet, är Østlandets största flygmuseum och erbjuder militär flyghistoria från 1912 till senare tid.

Kundbetyg: 4,1/5 (1 434 omdömen)
Best Western Plus Oslo Airport

Ravinevegen 11, 2060 Gardermoen

Telefon: +47 63940800

E-post: booking@bwosloairport.com

icon
ala carte matrett

“Hotellets eminenta kock garanterar att maten är tillagad av lokala råvaror och inte minst en stor portion kärlek.”

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast buffet

Frukost

Frukosten innehåller allt det hälsosamma och det extra goda du förväntar dig av en frukostbuffé. Vill du ha en nylagad omelett har hotellet en egen omelettkock som tillagar den på beställning.  Behöver du åka tidigt erbjuder hotellet en enklare earlybird-frukost från kl. 04.00.

Ala carte ice portal

Restaurang

Matkonceptet är skapat med fokus på genuin matglädje. Här serveras läckra rätter som tillagas på lokala råvaror från gårdar och leverantörer i regionen. Restaurangen har plats för upp till 138 sittande gäster och uteplatsen rymmer ca 100 stående personer till en fördrink. Här erbjuder man en bistromeny från sen förmiddag och en frestande à la carte-meny på kvällen.

Barception

Barception

Hotellets barception är öppen dygnet runt. Här kan du köpa olika drycker och snacks.


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Spjälsäng erbjuds utan kostnad.


icon
Husdjur

Husdjur är hjärtligt välkomna mot en extra avgift. Informera oss i förväg om du tar med en hund, så att vi kan förbereda rummet.


icon
Parkering

Hotellet erbjuder över 200 parkeringsplatser, både med och utan tak. Utöver dessa platser har vi 12 laddstationer för elbilar.


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Konferenslokaler
 • Transfer till lokala attraktioner
Gym

Gym

Hotellet har ett fräscht gym på 48 kvadratmeter med modern träningsutrustning.

Möten & Konferens

Hotellet har plats för kurser för allt från 2 till 120 personer vilket är maximal kapacitet i det största mötesrummet. Alla 9 mötesrum ligger på ett och samma våningsplan i direkt anslutning till reception, restaurang och mingelområde. Alla mötesrum har naturligt ljus och modern teknisk utrustning. Till lunch och fika erbjuds en spännande meny.

Konferensbokning

E-post: konferanse@bwosloairport.com

Telefon: +47 63 94 08 00

 • Flesland

  iconMax 120 gäster
  icon123 m2

  Mötesrummet har whiteboard, projektor, kamera, ljudanläggning, handhållen mikrofon/mygga, pennor och papper. I mötesrummet finns fönster från golv till tak som ger naturligt dagsljus.

 • Vaernes

  Værnes

  iconMax 107 gäster
  icon101 m2

  Mötesrummet har whiteboard, projektor, kamera, ljudanläggning, handhållen mikrofon/mygga, pennor och papper. I mötesrummet finns fönster från golv till tak som ger naturligt dagsljus.

 • Vigra

  iconMax 43 gäster
  icon37 m2

  Mötesrummet har whiteboard, projektor, kamera, ljudanläggning samt pennor och papper. Här finns också fönster från golv till tak som ger naturligt dagsljus.

icon

Varför Best Western Plus?

Plusset står för det där lilla extra. Fyrstjärniga, modernt utrustade hotell med god design i bra lägen, ofta i större städer.