Best Western Hotel Danderyd

Familjeägt trädgårdshotell i Danderyd

Strax norr om Stockholm i vackra Danderyd välkomnas du till detta familjeägda hotell som andas elegans och design. Hotellet är inrett i en stil som på 30-talet kallades för ”Swedish modern” i kombination med ett utpräglat trädgårdstema. Tillsammans bildar de en lugn och avkopplande atmosfär där du kan luta dig tillbaka och njuta av naturens mönster och färger.

Smakfullt inredda rum

Hotellet erbjuder smakfulla dubbelrum i kategorierna ekonomi, standard och superior. När du checkar in på hotellet kan du få din rumsnyckel på två olika sätt. Antingen i mobilen för en smidigare upplevelse eller som ett traditionellt nyckelkort om du föredrar det. Rummen är inredda i en härlig färgskala med grönt och beige som de huvudsakliga tongivarna.


Hemlagad middag och frukost i trädgårdsmiljö

Om du blir hungrig är du välkommen till hotellets bistro som serverar hemlagad mat och enklare tilltugg tillsammans med något gott i glaset. Vid övernattning ingår alltid en härlig frukostbuffé i rumspriset och när vädret tillåter kan den avnjutas på den stillsamma uteplatsen. Därtill har hotellet en bastu som är öppen på vardagskvällar men också går att abonnera andra tider.


Porten till Roslagen

Danderyd ligger cirka 15 minuter norr om Stockholm, såväl med bil som med tunnelbana till Mörby Centrum. Du som vill strosa i butiker och gå på restaurang kan med fördel göra ett stopp i Mörby Centrums galleria som erbjuder fem våningar av affärer och service.  


Hotellets läge är helt suveränt som startpunkt för vandring genom fantastiska Roslagen via Roslagsleden. Leden startar vid Rinkebyskogen som ligger ett stenkast ifrån hotellet. Roslagsleden är 19 mil lång och går från Danderyds kyrka till fantastiska Grisslehamn. Du vandrar mestadels på skogsstigar eller grusvägar genom kulturlandskap, skog och charmiga insjöar.

Kundbetyg: 4,7/5 (957 omdömen)
Best Western Hotel Danderyd

Svärdvägen 31, 182 33 Danderyd

Telefon: +46 8 55803000

E-post: hello@hoteldanderyd.se

Best Western Danderyd Restaurant Private Section

Passion för blommor och växter

En av hotellets ägare har ett stort trädgårdsintresse som verkligen har smittat av sig på hotellets inredning och utformning. Här har du alltid naturen nära, oavsett om du hänger i lobbyn, sover på rummet, äter i hotellets bistro eller sitter på terrassen utomhus.

Välj rum

Mat & Dryck

Best Western Danderyd Breakfast

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Hotel Danderyd. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Danderyd Restaurant

Bistro

I hotellets ljusa och inbjudande bistro kan du avnjuta en hemlagad måltid eller ett enklare tilltugg. Dessutom kan du luta dig tillbaka med ett glas öl eller vin och insupa den vackra utsikten.

Best Western Danderyd Outdoor seating Restaurant Patio

Uteplats

Från restaurangen når du hotellets härliga uteplats med cafébord och sköna hängstolar. Här kan du avnjuta både morgonkaffet och en bit mat eller bara slå dig ned och njuta av den fridfulla omgivningen.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Ett barn upp till fem år bor gratis tillsammans med två betalande vuxna i befintlig möblering. Kontakta hotellet för extrasäng/spjälsäng mot en kostnad av 350 sek/natt.


Husdjur

Husdjur tillåtna mot en kostnad om 250 sek per vistelse.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet erbjuder parkering mot en kostnad om 95 sek/natt. Tillstånd krävs och fås i receptionen vid incheckning.


Övriga tjänster

  • TIllgänglighetsanpassad parkering
  • AC/Klimatanläggning
  • Frukostbuffé ingår
  • Kemtvätt
  • Express-incheckning
  • Express-utcheckning
  • Wifi / fiber
  • Sen utcheckning tillgänglig
  • Lounge/bar
  • Utomhusparkering
  • Restaurang
Best Western Danderyd Sauna Lounge

Bastu och relax

För att koppla av efter en lång dag på stan eller kanske till fots längs Roslagsleden är du välkommen till hotellets bastu med tillhörande loungedel. Bastun går att abonneras för 100 sek. 

Best Western Danderyd Restaurant

Virtuell rundtur

Är du nyfiken på att se mer av hotellet inför din vistelse. Då kan du ta en virutell rundtur med hjälv av 360-bilder.

Möten & Konferens

Hotellet har inga traditionella, bokningsbara konferensrum men erbjuder ett loungemöblerat rum på plan 4 som kan användas för olika typer av möten. För större konferenser samarbetar hotellet med Quickoffice som ligger ett stenkast från hotellet.

Konferensbokning

E-post: hello@hoteldanderyd.se

Telefon: 00468-55 80 30 00

    Varför Best Western?

    Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.