• Hem
  • Romantiska hotell

COM_WSBW_UPDATE_THE_DETAILS_OF_YOUR_STAY_INCLUDING_DATES_OR_OCCUPANCY

  • 0 Nätter

Uppdatera

Romantiska hotell

Överraska din kärlek med en hotellvistelse eller presentkort på en kommande övernattning. Här hittar du några av våra mest romantiska hotell för en kärleksfull helg med din käraste. Ta en paus från vardagen, packa väskan och åk iväg på en romantisk weekend för två. Vill ni fira en speciell dag eller få mer vardagsromantik? Oavsett så finns det alltid en anledning för att fira varandra och er kärlek. 

Här får ni båda en möjlighet att njuta av varandras sällskap. Kanske föredrar ni att gå härliga promenader hand-i-hand, långa middagar med tända ljus eller att uppleva det lokala nöjesutbudet? Våra romantiska hotell hjälper till skapa en extra mysig stämning, så att ni kan lägga allt fokus på varandra.

Du vet väl att vi erbjuder 25% WEBBRABATT till våra medlemmar? Boka med kampanjkod WEBDEAL.

Läs mer

En romantisk weekend kan bli både en nystart och en chans att göra något annorlunda tillsammans. Många upplever att det blir lättare att få kvalitetstid tillsammans genom att åka bort någon annanstans. Det behöver inte ens var långt bort, utan det kan räcka gott och väl med en mysig staycation eller en hotellvistelse på en ny ort. Det viktigaste är att ni får mer tid tillsammans. 

Få kvalitetstid med din älskade och en mysig hotellvistelse som dessutom avslutas med en lyxig hotellfrukost. Bättre än så kan det nästan inte bli. Oavsett hur ni vill spendera dagen och kvällen, så får ni ett välbehövligt avbrott i vardagen. Som gäst på ett av våra hotell, så har hotellet och personalen redan skapat en mysig stämning. Därför blir det lätt och enkelt att känna er lite extra kärleksfulla.

Eller varför inte passa på och bo på ett avslappnande romantiskt spahotell med relaxavdelning och sköna massagebehandlingar? Perfekt för dig som vill ha en extra avslappnande vistelse som verkligen sätter guldkant på tillvaron. Om du däremot hellre vill spendera tid med din kärlek i erat helt egna bubbelbad, så har vi även romantiska hotell med jacuzzi på rummet. Här kan ni njut av varandras sällskap och bada ostört så länge ni vill. Nästan som ett helt eget privat spa. 

Din hälsa och din trygghet är viktigast för oss när du bor på ett Best Western-hotell. HÄR kan du läsa om vilka åtgärder som vi har tagit emot Covid-19.
Danmark

Norge


Spahotell

Spahotell


Se hotell >>
Höstlyx

Höstlyx


Se erbjudanden >>

Menu

 Svenska
Menu