• Hem
  • Stötta våra lokala hotellhjältar

Stötta våra lokala hotellhjältar

Vi behöver er hjälp. Människorna bakom de privata hotellen drabbas just nu hårt. De lokala entreprenörerna kämpar för sina personliga livsverk och för att vi ska kunna bibehålla ett levande hotellandskap i Sverige.

Alla våra hotell är privatägda, ofta är det familjeföretag som har lagt ner hela sitt hjärta och själ i att skapa en mötesplats för människor. För oss handlar det om att stötta dessa entreprenörer. Vi som jobbar på Best Western är personer som brinner för service och som alltid sätter gästernas behov före våra egna. Det är företagare som ägnat sitt liv åt att skapa arbetstillfällen och utveckla den lokala marknaden. Personer som har ägnat varje dag åt att dela med sig av sin värme och gästfrihet för att vi ska kunna få koppla av.

Det handlar om familjen Östlundh som har en lång historia som entreprenörer. Passionerade hotellägare vars farmor och farfar tog dem in i hotellbranschen redan på 50-talet och som idag driver HKC Hotels med sex fina hotell.

Det handlar om systrarna Pettersson som vid årsskiftet gjorde en generationsväxling som de båda drömt om hela livet och som de nu fick chansen att ta över, driften för Hotel Frantz och Hotel Hansson i Stockholm. Tyvärr fick de en mardrömsstart. "Vi tänker inte ge upp och vi ser ett extremt stort värde i det vi gör och att vi bidrar till ett mer levande hotellandskap."

Det handlar om familjen Fingal som i 34 år har varit med och byggt upp John Bauer Hotel i Jönköping och nu står redo att introducera tredje generationen för att ta verksamheten vidare.

Familjen Östlundh:

Familjen Östlundh:

"Just nu är det tufft, men vi kämpar med alla krafter för att en dag kunna föra vidare företaget till våra egna barn och barnbarn."

Hotel Kung Carl, BW Premier Collection - Stockholm
Best Western Plus Åby Hotel - Göteborg-Mölndal
Best Western Plus Hotel Noble House - Malmö
Best Western Hotell Hudik - Hudiksvall
Best Western Plus HUS 57 - Ängelholm

Systrarna Pettersson:

Systrarna Pettersson:

"Vi gör allt vi kan för att överleva för att drömmen inte ska krossas om det så vore att de får släpa ut oss ur våra hotell."

Hotel Frantz, BW Premier Collection - Stockholm
Hotel Hansson, Sure Hotel Collection by Best Western - StockholmFamiljen Fingal

Familjen Fingal:

"Ett sådant här avbrott vänder upp och ner på allting men det finns ingen tid att vara chockad eller ledsen, nu gäller det bara att reparera skadan med hårt arbete och tillförsikt. Vårt livsverk ger vi aldrig upp!"

Best Western Plus John Bauer Hotel - Jönköping

Familjen Köhler:

Familjen Köhler:

"Vi känner en väldig oro och en känsla av overklighet just nu, men att ge upp 25 års hårt slit för familjeföretaget finns inte. Vi och våra fantastiska anställda jobbar stenhårt. Tillsammans kommer vi stärkta ut på andra sidan corona..."


Best Western Plus Grand Hotel Elektra
- Ludvika

Vad kan du då göra för att stötta våra lokala hotell?

Vi berättar detta och vädjar till dig att stötta din lokala hotellentreprenör genom att bo på våra hotell. Om du är frisk vill säga. Annars får du gärna köpa ett presentkort på något av våra fina hotell för en senare hotellvistelse. Vi förstår att flexibilitet är viktigt i dessa osäkra tider. Vi vill att du ska boka med förtroende och har därför anpassat vår individuella bokningspolicy.


Tillsammans kan vi blicka framåt och hjälpas åt.

Tack för ert viktiga stöd ❤️

Menu

 Svenska
Menu