icon

Snösäkra hotell i Skandinavien

Vi vågar inte utlova 100% snögaranti, men här har vi listat våra hotell på orter där det finns goda chanser till snö i vinter.

Sälen

Best Western Stöten Ski Hotel

Checka in på mysiga Best Western Stöten Ski Hotel i Sälen och bo mitt i hjärtat av Stöten. Skidbacken väntar precis utanför entrén, och här kan du njuta av konceptet ski in ski out. Efter en heldag i backen kan du värma dig i bastun, äta på restaurang Brasseriet och uppleva en stämningsfull afterski.

Se hotellet icon

Kiruna

Best Western Hotel Arctic Eden

Best Western Arctic Eden Hote l är ett samiskt inspirerat hotell med hjärta och stort fokus på gästen. Byggnaden var från början en skola, men har byggts om till ett vackert hotell, där gästerna erbjuds bekväma och rymliga lokaler lämpliga för både semester och arbete. Alla rum är smakfullt inredda med samisk inspirerad konst av Kirsi Säisä, som själv är en av ägarna.

Se hotellet icon

Våra hotell i Östersund

I Jämtlands djupa skogar, långt från storstadens brus, finns det både frisk luft och höga himlar. Östersunds smeknamn Winter city, skvallrar om att det är en riktig skidstad. Området kring Östersund är en av landets snösäkraste platser och har en rad fantastiska skidanläggningar, bland annat populära Åre, Vemdalen och Bydalsfjällen.

Våra hotell i Östersund:

Luleå

Best Western Plus Hotell Savoy Hotel

Enligt Luleå Kommuns hemsida har staden snö i ungefär 160 dagar varje år. Besöker du staden vintertid ska du med andra ord ha otur om du inte möts av snö! Dessutom är det inte ovanligt med norrsken på de här breddgraderna.

Best Western Plus Hotell Savoy bor du bekvämt på Luleås huvudgata. Här finns ett spa och flera restauranger och barer att låta sig bli bortskämd i.

Se hotellet icon

Våra hotell i Umeå

Umeå är en vintersportpärla i Sverige med vackra skidorter och vacker natur. På Best Western har du möjlighet att boka din vistelse på något av våra hotell och kombinera det med en aktiv skid- eller snowboardsemester. Det är något alldeles speciellt med att dra på sig pjäxorna och njuta av den friska nordiska luften samtidigt som du rusar nerför backarna eller åker längdskidor i de idylliska landskapen. Se fram emot en fantastisk vintersemester i Umeå med Best Western.

Våra hotell i Umeå:

Skellefteå

Best Western Malmia Hotel

Vill du få ut det mesta av din vistelse i Skellefteå kan vi rekommendera en natt på Best Western Malmia Hotel. Detta moderna och mysiga hotell ligger i centrum av staden, vilket innebär att shopping, kaféer och restauranger finns precis runt hörnet.

Se hotellet icon

Lofoten, Norge

Sandtorgholmen Hotel, BW Signature Collection

Sandtorgholmen Hotel, BW Signature Collection ligger idylliskt i Lofoten på en halvö som skjuter ut från det norska fastlandet. Här bor du i storslaget natursköna omgivningar som erbjuder ett urval av kultur- och friluftsupplevelser såsom leder för både skidåkning och snöskor samt fiske och kajakturer. Hotellet ligger 28 km från Harstad/Narvik Evenes flygplats.

Se hotellet icon

Holmenkollen, Norge

Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection

Älskar du att åka skidor och att vara i skogen? Då är Voksenåsen Hotel perfekt för dig. Med det utmärkta läget strax utanför Oslo är du bara 5 minuters biltur från tre fantastiska friluftsområden: Tryvann, Holmenkollen och Nordmarka.

Se hotellet icon