• 1 Natt

Uppdatera

Hotell med jacuzzi

Ta en lyxig paus från vardagen och checka in på ett hotell med jacuzzi på rummet. Med ett helt eget privat bubbelbadkar kan du och ditt sällskap bada hur länge som ni vill.  Nästan som ett eget privat spa. Vill du spendera hela eftermiddagen i badet med ett glas bubbel? Eller vill du hellre sjunka ner i det varma vattnet och lyssna på en ljudbok? Med ditt helt egna hotellrum med jacuzzi kan du göra precis som du vill. 

Hos Best Western kan du hitta flera hotell med bubbelpool på rummet. Få saker är så avslappnande som att kunna sjunka ner i ett härligt bad efter en lång dag. För dig som längtar ett efter ett spabad som inte behöver vara på hotellrummet, så finns det fler alternativ. 

Läs mer

Även om många tycker att det är härligt att bada i en bubbelpool, så är det långt ifrån alla som vill eller har möjlighet att installera en i hemmet. Därför blir det ett perfekt alternativ att kunna ta in på ett hotell med jacuzzi på rummet för att få känna de sköna bubblorna som långsamt värmer kroppen. 

Fira någon eller något genom att checka in på ett hotell hotell med jacuzzi på rummet i några dagar. Vill du fira en födelsedag eller kanske planera en mysig möhippa? Få kvalitetstid med dina nära och kära i en avslappnande miljö. Ett dygn eller weekend med bra sällskap, hotellfrukost, aktiviteter och ett privat bad sätter guldkant på vilken vardag som helst! Varför inte ta med ansiktsmask, hårinpackning etc för ett extra lyxigt hemmaspa på hotellrummet? Att ha en helt egen bubbelpool på rummet sätter dessutom guldkant på de flesta romantiska hotellvistelser. Tänk dig att tappa upp ett skönt bad tillsammans efter en lång dag med aktiviteter. 

Hotell med jacuzzi på rummet 

Gäller utvalda rum 

Hotell med jacuzzi

 


Spahotell

Spahotell


Se hotell >>

Hotell med pool

Hotell med pool


Se hotell >>

Menu

 Svenska
Menu