Hotell längs vägen

Ska du bila i sommar? Bo på ett av våra hotell längs vägen

Är det dags att packa bilen och ge sig ut på äventyr? Runt hörnet väntar vägar och landskap på att bli utforskade. Bo hos när du bilar genom Sverige, Norge och Danmark. Vi är redo att följa med dig på vägen och göra din resa mer minnesvärd med ett brett urval av hotell längs vägen.

Ditt hem på vägen

Efter många timmar i bilen är det extra skönt med en bekväm och praktisk plats att vila huvudet på. Våra hotell erbjuder allt du behöver för att få en perfekt natts sömn under din roadtrip. Varje hotell är unikt men håller samma höga standard. Med moderna faciliteter bekväma rum och vänlig service kommer du att känna dig som hemma även när du är långt borta. Utforska våra många hotell och deras fördelar för bilister.

Några av våra svenska hotell längs vägen:

Vid E6 norr om Malmö

Vid E6 norr om Malmö

Hotellet ligger ett stenkast från motorvägen och har en stor gratis parkeringsplats med Tesla-laddningsstationer.

Sure Hotel by Best Western Dahls
Värmland, nära E45 och sjön Fryken

Värmland, nära E45 och sjön Fryken

Vid hotellet finns två stora gratis parkeringsplatser med 6 laddningsstationer. Det är lätt att ta sig till motorväg E45.

Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by Best Western
Nära väg 32 i Tranås, Småland

Nära väg 32 i Tranås, Småland

Hotellet är omgivet av natursköna vägar och ligger bara 5 minuters promenad från en stor gratis parkeringsplats med laddningsstationer.

Best Western Hotel Tranås Statt
Nära E18/E20 i utkanten av Örebro

Nära E18/E20 i utkanten av Örebro

Som medlem parkerar du gratis på hotellets stora utomhusparkering. På området finns Tesla Superchargers.

Best Western Eurostop Örebro
Längs motorväg E45 vid Vänern, Åmål

Längs motorväg E45 vid Vänern, Åmål

Hotellet har en stor, gratis parkeringsplats med plats för bilar, bussar och lastbilar.

Sure Hotel by Best Western Dalhall
Nära E4:an i Värnamo, Småland

Nära E4:an i Värnamo, Småland

Hotellet ligger precis vid E4 och erbjuder gratis parkering och elektriska laddningsstationer som kan användas via Pair Recarge-appen.

Best Western Hotell Vidöstern
Nära E4:an i Lagan, Småland

Nära E4:an i Lagan, Småland

Hotellet har ett lättillgängligt läge längs E4. Gratis utomhusparkering precis utanför hotellet.

Sure Hotel by Best Western Lagan
Nära E18 i Västerås

Nära E18 i Västerås

Inte långt från E18 med 70 gratis parkeringsplatser utomhus samt ett uppvärmt garage mot en mindre avgift, där laddningsstationer också finns tillgängliga.

Best Western Ta Inn Hotel
Nära E4:an norr om Stockholm

Nära E4:an norr om Stockholm

Bo nära E4:an i Upplands Väsby mellan Stockholm och Uppsala. Hotellet erbjuder 74 gratis parkeringsplatser med möjlighet till elbilsladdning.

Ten Hotel, BW Signature Collection
Nära E16 i Borlänge, Dalarna

Nära E16 i Borlänge, Dalarna

Gratis utomhusparkering, där du också kan parkera i ett garage mot en kostnad. Om du kör elbil finns det 6 utomhusplatser med laddningsstationer.

Best Western Gustaf Wasa Hotel

Några av våra danska hotell längs vägen:

Några av våra norska hotell längs vägen:

Upptäck de dolda pärlorna i Skandinavien

Skandinavien är fyllt av hisnande landskap, historiska sevärdheter och mysiga småstäder. Och det bästa med allt detta? Våra hotell ligger utspridda i städer, längs vägar och motorvägar, så att du aldrig är långt från nästa destination. Oavsett om du planerar en lång kustresa, ett bergsäventyr eller en resa genom lummiga skogar, har vi det perfekta stoppet för dig längs vägen.

Idéer för din roadtrip

Danmark, Norge och Sverige vimlar av natursköna vägar, kulturupplevelser och unika sevärdheter. Ta en tur längs de danska kusterna, besök de majestätiska fjordarna i Norge eller utforska de otroliga skogarna och sjöarna i Sverige. Låt dig inspireras av våra reseidéer och upptäck de bästa rutterna och sevärdheterna som Skandinavien har att erbjuda.

Hotell över hela Europa

Ditt äventyr stannar inte vid Skandinaviens gränser! Best Western har ett stort urval av hotell över hela Europa som väntar på att välkomna dig till spännande destinationer som Tysklands gröna natur, Frankrikes romantiska landskap, Italiens historiska städer eller Spaniens soliga kuster. Oavsett om du drömmer om att utforska Europas ikoniska sevärdheter eller upptäcka dolda pärlor utanför allfarvägarna, har Best Western boendealternativ för ditt nästa europeiska äventyr.

Boka din nästa vistelse

Så varför vänta? Ta ratten och börja utforska! Oavsett om du planerar din nästa roadtrip eller letar efter ett pitstop på vägen, har vi det perfekta hotellet för dig. Boka din vistelse och låt oss vara din partner på ditt nästa äventyr.

Upptäck våra andra destinationer: