Bo hos oss under Pride

Pride-månaderna är igång och vi hälsar er alla varmt välkomna att bo hos oss!

Bo med 20 % rabatt

Just nu får du 20% rabatt (25% för medlemmar) när du bokar minst två nätter. Använd rabattkoden SUMMER24.

Malmö Pride 3-6 Juli 2024:

Malmö Pride tar plats och står upp för allas lika värde och rättigheter. Malmö Pride skapar gemenskap och tillsammans med andra aktörer och företag smyckas staden i pridefärger varje år.

Hotell i Malmö

Stockholm Pride 29 juli - 3 augusti:

Pride i Stockholm är en mycket speciell hyllning till mångfald, kärlek och acceptans. Utforska de färgglada paraderna, delta i de spännande evenemangen och upplev den unika atmosfären som fyller gatorna.

Några av våra hotell i Stockholm

Oslo Pride 19 juni - 29 juni:

Pride i Oslo pågår över 9 dagar och består av Pride House, Pride Park, Mini Pride och Pride Parade. Här kan alla vara precis som de är.

Hotell i Oslo

Trondheim Pride 6 - 15 september:

Pride i Trondheim pågår under 9 dagar i september. Trondheim Pride är Trøndelags årliga Pride-festival som startades 1997, och är en underorganisation till FRI Trøndelag.

Hotell i Trondheim

Pride i Köpenhamn 10-18 augusti:

Pride i Köpenhamn är ett fantastiskt firande i en vacker stad. Ta del av firandet av mångfald, stolthet och gemenskap, med en färgstark parad, spännande evenemang och atmosfär som fyller gatorna.

Hotell i Köpenhamn

Vi är lika olika över hela Skandinavien

Vi har hotell i flera spännande städer i både Sverige, Danmark och Norge. Var du än väljer att bo kommer du att få en unik och minnesvärd upplevelse. Våra hotell är den perfekta utgångspunkten för att utforska Pride-evenemang, uppleva den unika atmosfären och vara en del av det färgstarka firandet.

Se fler hotell i Skandinavien:

Hotell och resmål

Storstad, småstad, natur, hav, berg och strand. Upptäck våra lika olika hotell över hela Skandinavien.

Se alla hotell