Hotell med laddningsstation

Låt bilen ladda sina batterier medan du laddar dina. Här hittar du våra hotell där du kan ladda elbilen medan du bor hos oss.

Allt fler resenärer väljer miljövänliga alternativ. Därför erbjuder vi ett brett utbud av hotell med laddningsmöjligheter för elbilar för att tillgodose dessa behov.

Våra hotell med tillgång till laddning för elbilar ger dig friheten att ladda medan du kopplar av på hotellet. Oavsett om du är på affärsresa eller semester behöver du inte oroa dig för att hitta närmaste laddningsstation – vi finns över hela Skandinavien. Koppla av på hotellet i vetskapen om att din elbil snart är redo för nya äventyr.

Du kan klicka dig vidare på varje hotell för att checka specifik laddningsinformation. Vi är lika olika överallt, och det gäller även våra laddstationer.

Se våra hotell i Skandinavien som erbjuder laddningsstation för elbilen:

Sverige

Norge

Danmark

Visste du...

  • I Skandinavien är elbilar väldigt populära. Vi har faktiskt en av de högsta andelarna av elbilar per person i världen!

  • Elbilar har faktiskt funnits i över 100 år. Den första praktiska elbilen skapades redan på slutet av 1800-talet, och den hade till och med bättre acceleration än de bensindrivna konkurrenterna på den tiden.

  • Elbilar är extremt tystgående, så mycket att vissa biltillverkare lägger till ljud för att fotgängare ska höra dem.

Upptäck våra andra destinationer